Сьогодні на Харківщину відправився унікальний поїзд-кухня Food Train

event 15:01 Четвер 23 Листопадаа 2023 Війна

23 листопада з Центрального залізничного вокзалу на Харківщину відправився унікальний поїзд-кухня Food Train. Завдяки підтримці Фонду Говарда Баффета поїзд завезе святкові страви усім тим, хто щоденно допомагає прифронтовому регіону.

Про це повідомив нардеп Дмитро Соломчук у своєму Telegram.

Як йдеться у повідомленні, це соціальний проєкт, який Укрзалізниця запустила завдяки фінансуванню Фонду Говарда Баффета. Сам благодійник також мав можливість бути присутнім онлайн на відкритті Food Train.

“Так фантастично бачити інновації, які допомагають українцям. Працівники Укрзалізниці — це неймовірні патріоти, які ведуть свою країну через війну, допомагають усіма способами, які тільки можна собі уявити. Планую в грудні зробити заїзд на Food Train та запропонувати їжу всім українцям уздовж лінії фронту. Перемога буде, і Укрзалізниця зробить значний внесок”, – зазначив на відкритті поїзда Говард Баффет.

Зазначається, що відправлення поїзда відбулося символічно у День подяки – традиційного американського родинного свята. 

Читайте також: Рівнерада виділила 20 млн грн на дрони Mavic 3T

“Поїзд везе святкові страви тим, хто своєю щоденною працею допомагає прифронтовому регіону втриматись на шляху до перемоги: працівникам ДСНС, поліцейським, медикам, залізничникам”, – повідомляє Дмитро Соломчук.

Також страви з Food Train будуть передані до мешканців міст, які потребують забезпечення їжею, волонтерами Save Ukraine.

“Вітаємо американський народ зі святом і дякуємо за постійну підтримку України”, – додав народний депутат.

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
Читати більше новинarrow_forward