Штучний інтелект перекладе та озвучить відео голосом оригіналу

event 10:49 Вівторок 15 Грудня 2020 ПОДІЇ

Стартап Papercup пропонує знизити витрати виробників відеоконтенту на перекладачів і акторів дубляжу. Компанія розробила технологію на базі штучного інтелекту для швидкого перекладу відеороликів.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Вона самостійно ідентифікує голос оригіналу і генерує дубляж іншою мовою.

Сервіс поки на стадії тестування, але вже доступний для всіх бажаючих за 20 доларів за хвилину перекладу.

Щоб скористатись послугою, необхідно завантажити своє відео чи аудіо в систему і обрати бажану мову. Далі команда Papercup перевірить якість звуку і запустить алгоритми, які швидко перекладуть аудіодоріжку.

Коментар: Більша частина світового відео- та аудіоконтенту прив’язана до однієї мови. Сюди входять мільярди годин відео на YouTube, мільйони епізодів подкастів, десятки тисяч навчальних курсів на Skillshare і Coursera і тисячі годин контенту на Netflix. Практично кожен власник контенту намагається вийти на міжнародний рівень, але зараз не існує простого і економічного способу перекладу контенту, крім субтитрів“, — пояснив гендиректор Papercup Джессі Шемен.

Синтетично згенерований переклад не відразу повертається до клієнта. Спочатку його перевіряє команда носіїв мови, також підключена до платформи, щоб переконатися в якості результату. Таким чином якість перекладу контролюється самою компанією і дозволяє збирати дані для покращення алгоритму.

Papercup вже співпрацює з приватними клієнтами і декількома великими компаніями. Серед них є Sky News і Discovery, а також популярний YouTube-канал DIY Creators. За підрахунками стартапу, за останні 12 місяців понад 80 мільйонів людей подивилися відеоролики, перекладені за допомогою їхньої системи.

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: Штучний інтелект навчився вбивати рак ідеальною комбінацією препаратів

Останні новини
27.09.2024, П’ятниця
26.09.2024, Четвер
25.09.2024, Середа
24.09.2024, Вівторок
23.09.2024, Понеділок
22.09.2024, Неділя
21.09.2024, Субота
20.09.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward