Пальчевський: діти не в пріоритеті у влади тому, що вони не голосують

event 13:37 Четвер 20 Серпня 2020

Громадський діяч і підприємець Андрій Пальчевський на цьому тижні оселився в Деснянському районі столиці, щоб з’ясувати проблеми у місцевих жителів під час особистих зустрічей. Під час проживання на Троєщині лідер політичної сили “Перемога Пальчевського” ознайомився з недобудованою школою на вулиці Будищанській і зіграв із дітьми у футбол.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Коментар:Судячи з недобудованої школи на Будищанській (ред. – вулиці), яка вже багато років стоїть в убитому стані, освіта для київської влади не в пріоритеті. Покинуте будівництво школи несе загрозу життю і здоров’ю дітей, які там бігають. Центри дитячої творчості не будуються. Очевидно, діти не в пріоритеті у влади тому, що вони не голосують“, – сказав Пальчевський.

Він також зіграв з дітьми у футбол на троєщинському стадіоні, згадавши як в дитинстві займався в ДЮСШ №2 Києва.

Коментар:З радістю зіграли з хлопцями в футбол на стадіоні. Дуже радує, що діти самі збираються практично кожен день ввечері, щоб позайматися спортом. Спортивні секції повинні бути доступні для дітей з будь-якої сім’ї в кожному районі Києва. Влада повинна займатися створенням спортивних шкіл, будівництвом стадіонів, басейнів, спортивних залів, а не фарбуванням лавок і стрижкою трави. У нас повинні рости здорові діти!“, – заявив Андрій Пальчевський.

Нагадаємо, 1 липня була зареєстрована політична сила “Перемога Пальчевського”, лідером якої є Андрій Пальчевський. Згідно з дослідженням Центру Разумкова – Пальчевський головний конкурент Володимира Кличка на прийдешніх виборах мера Києва.

Читайте також: У мене є чіткий план відновлення економіки всієї України – Андрій Пальчевський

Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward