“Нічний жах ріелторів”: українські підлітки нищать орендовані квартири заради хайпу в Instagram

event 13:04 Середа 28 Жовтня 2020 ПОДІЇ

Ріелтори в Україні зіткнулися з новою проблемою: орендарі влаштовують погроми у орендованих подобово квартирах. Усе – аби викласти відео погрому у соцмережах.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Співвласниця ріелторської компанії Олена Моїсеєва розповіла в соцмережі, як група підлітків розгромила одну з їхніх квартир.

Коментар: Винайняв у нас на добу квартиру хлопець (звати молодика Артем Білоусов), на вигляд пристойний і культурний. Орендував через Airnbnb, сервіс гарантує підтримку й компенсацію в разі пошкодження житла. Ну і сюжет банальний – тусовка, вечірка, купа підлітків, розгром. Сусіди вчасно повідомили, що біда, біжіть сюди! Дізнаємося у колег, виявляється, що вони знайомі з ним і теж розгром квартири“, – зазначила вона.

Зазначається, що компанія підлітків зовсім не приховує свої тусовки. Вони розміщують в Instagram відео, де п’ють, курять (і не лише цигарки), горланять пісні. Водночас б’ють в квартирі меблі та техніку, смітять, тощо

Ріелтор намагалася розшукати родичів буйних підлітків, опублікувавши їхні фото, але безуспішно.

Коментар: Збиток завдали на 61 тисячу гривень. Взяли і пробили в холодильнику діру. Звичайно, ремонту техніка тепер не підлягає, його потрібно замінити. Поліція на виклик не приїхала. Ми намагаємося боротися з Airbnb, щоб отримати компенсацію. Але після кризи цей сервіс працює не дуже добре. Усілякими бюрократичними шляхами намагається відмовити нам у виплатах“, – розповів журналістам один із власників цієї ріелторської компанії Михайло Моїсеєв.

За його словами, останнім часом також з’явилися пранкери, які винаймають подобово квартири і псують їх. Можуть перефарбувати стіни, шпалери, залишити на стінах або підлозі малюнки і зняти все це на відео.

Коментар: Я не знаю, навіщо вони це роблять. Викладають усе в соцмережі. Їм розвага, а нам збитки“, – каже Михайло.

Юристи кажуть, що єдиний спосіб боротьби з такими орендарями – це висновок офіційних договорів на оренду, аби на руках залишились копії документів.

Джерело: сайт Обозреватель

Читайте також: За останній тиждень смертність від коронавірусу в Європі зросла майже на половину: що очікувати далі

Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward