На Тернопільщині чоловік заховався у туалеті піцерії і обікрав заклад (ВІДЕО)

event 10:37 Середа 01 Травня 2024 ПОДІЇ

У Тернополі чоловік заховався в туалеті піцерії, щоб згодом обікрасти заклад. Зловмисник прийшов увечері в кафе, попросився в туалет, але вийшов звідти, коли всі працівники пішли. Потім чоловік викрав з каси 9 тис. грн. Адміністратори піцерії викликали поліцію лише через кілька днів.

Про це повідомили у поліції області.

Про зникнення грошей власники дізналися не одразу, лише після того, як переглянули відео з камер спостереження. У поліцію потерпілі одразу не заявили, бо впізнали злодія і знали, що він згодом знову прийде до них.

Коли підозрюваний повернувся на місце крадіжки, адміністратори викликали правоохоронців. Під час розслідування стало відомо, що невідомий – уродженець Сумської області. Чоловік уже близько року перебуває на Тернопільщині. Житла немає, а тому ночує у під’їздах, в закинутих будівлях чи інших місцях.

Читайте також: На Закарпатті на торгівлі наркотиками спіймали командира підрозділу ДСНС

20 квітня він залишився переночувати у піцерії. Напередодні з’ясував робочий графік закладу та оглянув приміщення, однак камер спостереження не помітив. Під кінець робочого дня зловмисник зайшов до них й попросився до вбиральні. Працівники не помітили, як зачинили заклад всередині з сторонньою людиною.

«Чоловік обійшов приміщення, поїв, витягнув з каси 9 тис. грн та сховався знову ж таки у вбиральні. Вранці його там знайшла прибиральниця, але він запевнив усіх, що його там випадково закрили й він не встиг вийти», – йдеться у повідомленні.

Чоловіку повірили та відпустили. Лише за кілька днів адміністратор виявив нестачу грошей в касі, переглянув відео з камер спостереження і зрозумів, що зловмисник причетний до крадіжки грошей. Коли сумчанин знову прийшов в піцерію, працівники викликали поліцію. Правоохоронці затримали чоловіка. В скоєному він зізнався.

Читайте також: МЗС дали детальне роз’яснення щодо консульських послуг для чоловіків

В поліції повідомили, що наразі вирішується питання про оголошення йому підозри. Чоловіку інкримінують ч. 4 ст. 185 КК України (Крадіжка). Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Останні новини
17.05.2024, П’ятниця
16.05.2024, Четвер
15.05.2024, Середа
14.05.2024, Вівторок
13.05.2024, Понеділок
12.05.2024, Неділя
11.05.2024, Субота
10.05.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward