Медичний сервіс Helsi запустив мобільний додаток

event 12:35 Четвер 03 Грудня 2020 ПОДІЇ

Електронний медичний сервіс Helsi запустив офіційний мобільний додаток. Сервіс спрощує доступ до всіх медичних послуг онлайн.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

Так, через додаток тепер можна знайти лікаря за спеціалізацією, прізвищем чи назвою медзакладу та записатися до нього. Сімейних лікарів у системі вже понад 12 тисяч.

У додатку можна ознайомитися з усіма послугами закладів охорони здоров’я чи клінік, обравши найоптимальніші для себе за місцем розташування та вартістю послуг. Додаток Helsi.me доступний на iOS та Android.

За задумом розробників, система Helsi продовжить інтегрувати нові сервіси у додатку, серед яких запропонує телемедичні консультації. Планується, що згодом через відеозв’язок пацієнт зможе отримати лікарську консультацію, продемонструвати симптоми, розповісти про перебіг хвороби та отримати висновок фахівця.

Додатково перед прийомом пацієнт та лікар двічі отримають електронне нагадування — за день до прийому та у день прийому — аби вчасно провести відеоконсультацію.

Розробники додатку радять за можливості оновлювати його частіше, адже кожна версія буде містити в собі важливі зміни:

  • запрацюють телемедичні консультації;
  • буде доступним перегляд результатів прийому: пацієнт після відвідування лікаря зможе переглянути діагноз, призначене лікування, виписані рецепти та направлення. Протягом 14 днів після візиту можна залишити відгук про лікаря та прийом за кількома критеріями. На підставі відгуків формується рейтинг лікаря;
  • буде доступним сервіс «Ліки онлайн» з простим алгоритмом дій пацієнта: записався на прийом, відвідав лікаря, лікар встановив діагноз, призначив лікування, виписав рецепт, знайшов ліки та забронював, далі отримує нагадування, що треба приймати ліки.

Більше про Helsi

Медична система Helsi працює з 2016 року, щодня через сайт приблизно 210 тисяч пацієнтів записуються на прийом до лікаря. Система підключена до eHealth та надає функціонал для участі в реформі.

Системою користуються понад 1 100 закладів охорони здоров’я, 21 тисяча лікарів по всій Україні. Розробники додатку прогнозують, що він має потенціал до збільшення аудиторії пацієнтів щонайменше втричі вже за перший рік роботи.

Джерело: сайт Громадське

Читайте також: У США визначили, хто перший отримає вакцину від коронавірусу

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward