Конгресвумен Окасіо-Кортес згвалтували під час штурму Капітолію

event 17:30 Вівторок 02 Лютого 2021 ПОДІЇ

Член Палати представників США від Демократичної партії Олександрія Окасіо-Кортес зізналася, що під час штурму Капітолію, який стався 6 січня, її зґвалтував чоловік у поліцейській формі.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Про це вона заявила в прямому ефірі в Instagram, присвяченому штурму Капітолію.

Коментар:Я пережила сексуальне насильство. Про це мало хто знає, навіть мої близькі. Але рано чи пізно все стає відомо, особливо коли пережиті травми накладаються один на одного… У моїй голові було багато думок, але головна з них, що я помру“, – поділилася зі своїми прихильниками представниця демократів.

За її словами, за пару днів до заколоту її попередили про можливий напад на неї та інших конгресменів.

Інцидент нібито стався у ванній її офісу, де вона намагалася сховатися від мітингувальників республіканців, як раптом вона почула стукіт у двері і крики чоловіка “Де вона??”.

Коментар:Я відразу зрозуміла, що краще було б сховатися у вбиральні, а не у ванній. Через мить я почула крики чоловіка, який проник в мій офіс. Він почав шукати Мене і мені стало страшно. Я зрозуміла, що вже занадто пізно … я намагалася побачити щось у дверній свердловині, і це був він. Білий чоловік у балаклаві був одягнений як поліцейський. Він продовжував кричати, а я намагалася бути тихіше води, затамувавши подих. Коли чоловік знайшов мене, я побачила його люті очі. І це сталося“, – зізналася конгресвумен.

Джерело: сайт Уніан

Читайте також: “Реклама тампонів чоловікам?”: фейсбук обмежить таргетування реклами за віком та статтю

Теги:
Останні новини
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
10.04.2024, Середа
09.04.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward