Душив активістку при 2-річній дитині за групу в Viber. Поліція шукає нападника

event 16:44 Вівторок 21 Січня 2020 ПОЛІТИКА

18 січня на активістку політичної партії “Голос” Ольгу Кравчук біля дверей будинку напав невідомий з ножем. Нападник вимагав видалити групу у Viber. Поліцейські відкрили кримінальне провадження за статтею про погрозу вбивства.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Коментар: «Близько 21.00 я з 2-річною дитиною поверталася з гостей додому. Зайшла у під’їзд, піднялася на свій поверх. Далі я відчинила двері, впустила дитину в квартиру і почала зачиняти за собою двері. Не встигла дотиснути до кінця – двері різко відчинилися, до нас увірвався невідомий чоловік, взяв мене за шию і каже: «Видали свою групу у вайбері, у тебе є година часу. Інакше я повернуся». Моя дитина почала сильно плакати, чого чоловік злякався і втік. Групу я видалила» – розповідає активістка партії «Голос» у Вараші Ольга Кравчук.

Деталі: Активна діяльність Олі розпочалася ще рік тому, коли вона мала конфлікт із дільничним та головним лікарем. Тоді, у 2018, лікарі відмовилися лікувати її дитину, бо Ольга спочатку звернулася до іншого лікаря, а не до дільничного. Це і стало пусковим механізмом, який привів Олю до цієї боротьби.

Вона створила групу у вайбер, де прості пацієнти надсилали фото чеків, списки ліків та медичних засобів, розповідали про факти вимагання коштів. Багато писала про ці випадки у Фейсбуці на своїй сторінці.

За вказаним фактом поліцейські Варашського відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 129 Кримінального кодексу України (погроза вбивством). 

У рамках кримінального провадження правоохоронці встановлюють усі обставини події, зокрема й осіб причетних до злочину.

Джерело: facebook сторінка партії “Голос”, прес-служба ГУ НП у Рівненській області.

Автор:
Теги:
Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward