Астрологи назвали 5 знаків Зодіаку серед чоловіків, які ніколи не закохуються

event 22:30 Понеділок 13 Вересня 2021 БЛОГ

Ці п’ять знаків Зодіаку серед чоловіків не ставлять любов і відносини на перше місце. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Для когось в пріоритеті кар’єра, хтось хоче побачити світ, а хтось і зовсім боїться йти під вінець. Але навіть якщо вони і знаходять ту саму жінку, то найчастіше вже більш в дорослому віці.

Овен

Цей вогненний знак Зодіаку любить жінок, але тільки тих, хто погоджується на секс без зобов’язань. Відносини йому не потрібні, оскільки в першу чергу він думає про кар’єру. А ось коли йому стукне глибоко за 40, тоді він почне по-іншому дивитися на цей світ. Ось тільки шанс на щасливе майбутнє вже може бути втрачений.

Рак

Раки найчастіше погоджуються на шлюб після 50 років через те, що вони дуже довго дорослішають. В юному і зрілому віці вони бояться заводити серйозні відносини, бо переживають, що залишаться з розбитим серцем. Навіть якщо вони і зустрічають дівчину своєї мрії, то дуже довго придивляються, роками живуть під одним дахом, але ось до РАГСу довести їх майже нереально.

Діва

Цим чоловікам комфортно перебувати на самоті, бо їм ніхто не заважає. Вони звикли багато працювати, отримувати високі зарплати і будувати успішний бізнес. Це головне для них, а жінка – приємне доповнення… раз на тиждень вечорами.

Скорпіон

Вони люблять домінувати, ось тільки в юному віці у них силоньок то замало для такої великої справи. Тому вони і “тиснуть” в собі всі світлі почуття, щоб зайвий раз не зганьбитися перед дамою.

Козеріг

Цей чоловік може все життя прожити без любові, бо хвилювання і переживання йому не потрібні. Більш того, вони можуть навіть обходитися без сексу. Але коли вони зустрічають дівчину своєї мрії, то стріли Купідона потрапляють в їх серце дуже глибоко і надовго.

Джерело

Читайте також: MELOVIN відверто розповів, як відреагував його батько на камінг-аут

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward