Цим Знакам Зодіаку не варто бути разом

event 15:51 Вівторок 21 Грудня 2021 БЛОГ

Не важливо, наскільки Ви розумні та гарні. Якщо у відносинах з ними, то нічого доброго не очікуйте.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Овну варто уникати Рака

Овен занадто прямолінійний та схильний говорити речі, неприємні для інших. Рак цього точно не буде терпіти. Овен емоційний знак, і коли Раку потрібна буде підтримка, вони не почують позитивної відповіді.

Раку буде важко Вас обдурити, а їхня потреба в постійному спілкуванні буде виводити Вас із себе.

Тельцю варто уникати Стрільця

Це може бути справжня мильна. Тельці вперті, а Стрільці спонтанні. Це може стати приводом суперечок.

Близнюкам варто уникати Дів

Діло не в тому, що Діва не розумна та їй не вистачає інтелекту з Вами спілкуватися. Проблема в тому, що Близнюки розквітають у компанії людей, а Діви занадто тихі та замкнуті в собі.

Ракам варто уникати Водоліїв

Рак – співчутливий знак Зодіаку та спокійний, а Водолій навпаки – він ненавидить емоційні сплески. Він не знатиме, що робити з Вашими емоціями.

Леву варто уникати Овнів

Він змагатиметься з вами у всьому, і перемога над вами не завдасть йому жодного дискомфорту. Вам потрібен той, хто зможе підтримати вас, а не людина, яка випробовуватиме вас на кожному кроці.

Дівам варто уникати Раків

Ви можете бути дуже критичними, і не лише до себе, а й до інших людей. А це може призвести до великих проблем з Раком, коли ви даватимете йому пораду або конструктивно його критикуватимете.

Читайте також: Астрологи назвали 3 знаки Зодіаку жінок, які швидко набридають

Терезам варто уникати Скорпіонів

Вам подобається, коли у відносинах панує згода і все гладко. Ваша мета — за будь-яку ціну уникнути розвитку конфліктної ситуації. Скорпіон же, навпаки, любить драму, сильні емоції та безмежну пристрасть. Але ви просто нездатні впоратися з руйнівною силою цих емоцій.

Скорпіонам варто уникати Лева

У цих знаків дуже багато спільного. Але замість того, щоб у всьому погоджуватися, ви завжди займаєте протилежні сторони. Скорпіон і Лев харизматичні та пристрасні, але це не заважає їм змагатися один з одним, поки хтось не опиниться на колінах.

Стрільцю варто уникати Козорога

Ви почуваєтеся вільними як птах, а це не підходить Козерогу, якому подобається тримати все під контролем. Цьому знаку не зрозуміти ваш кочовий спосіб життя, він вважає вас дурними.

Козорогу варто уникати Овнів

Хоча ви двоє дуже працьовиті та старанні, Овна дратує ваша педантичність, тому що у нього немає на неї часу. Незважаючи на вашу терплячість, у Овна зовсім інші погляди на життя. Він живе справжнім і завжди готовий до пригод, тому не любить чекати.

Водолію варто уникати Тельців

У вас дуже неспокійна натура, тому вам періодично хочеться драми. Тельцеві ж, навпаки, подобається стабільність. А ще він неохоче щось змінює, якщо все працює нормально. Цей знак Зодіаку недостатньо гнучкий та відкритий для ваших ідей.

Рибам варто  уникати Водолія

Хоча на перший погляд здається, що ви створені один для одного, Водолію важко впоратися з вашими емоціями. Вам потрібен той, хто завжди буде готовий вислухати вас і хто цікавиться всім, що відбувається у вашому житті. А Водолій надто мінливий, щоб забезпечити вам це.

Джерело

Автор:
Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward