Гороскоп на 10 лютого за картами Таро

event 10:45 Середа 09 Лютого 2022 БЛОГ

Гороскоп на 10 лютого за картами Таро розповість як варто провести день Овну, Діві та іншим знакам Зодіаку.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Овен

Карта дня “Колесо фортуни”

В цей день всі справи будуть вирішуватися за дві секунди. Вам буде легко завести нові знайомства. Якщо Ви знаходитеся в шлюбі, то можуть виникнути суперечки між чоловіком та дружиною.

Телець

Карта дня “Місяць”

Девіз Вашого дня “Більше позитива віддаєш – більше благ отримуєш”. Потрібно уникати конфліктних ситуацій. Події цього дня хай йдуть так, як задумано долею.

Близнята

Карта дня “Десятка жезлів”

В цей день Ви можете мріяти, піддаватися своїм емоціям, відпочивати та розслаблятися в компанії друзів. Займайтеся тим, чим вважаєте за потрібне і корисним. У цей дивовижний день перед вами відчиняються багато дверей, які раніше були замкнені.

Рак

Карта дня “Шестірка кубків”

«У страху очі великі» – саме такий девіз цього дня. Частіше посміхайтеся, це посилить потоки позитивної енергії, яку забезпечує Всесвіт. У енергетичному плані день обіцяє бути сонячним. Не витрачайте час на розв’язання проблем.

Лев

Карта дня “П`ятірка мечів”

Kapта вказує на те, що протягом усього дня доля буде здавати вам козирні карти, завжди оберігати від неприємностей, підживлювати. Потрібно уникати перевантажень, особливо емоційних. Не можна допускати виникнення з’ясування відносин з колегами, підлітками, другою половинкою, друзями.

Діва

Карта дня “Відлюдник”

«Тільки послаблення!» – таким повинен бути ваш девіз на задуманий день. У цей день краще побути вдома або відправитися в гості до друзів. У цей день доля дозволяє вам робити все, про що ви давно мріяли. Але не в глобальному сенсі, а в більш запозиченому, побутовому.

Терези

Карта дня “Дев`ятка пентаклів”

Загадковий для вас день, наділений потужною всесвітньою енергетикою. Можливо, вам вдасться розгадати якийсь давній секрет або відповісти собі на запитання, який вас давно мучать.

Скорпіон

Карта дня “Король мечів”

День досягнень. І неважливо, в якій сфері. A ще карта вказує, що в цей день корисні будь-які водні процедури: будь то купання у водоймі (якщо дозволяє час і погода). 

Стрілець 

Карта дня “Дев`ятка мечів”

Девіз цього дня звучить так: «Більше позитиву віддаєш – більше благ отримуєш». Дуже потрібно бути легким на підйомом, уникати конфліктних ситуацій. Всім подіям цього дня необхідно дозволити йти своєю чергою, так, як задумано долею, не намагаючись щось змінити.

Козоріг

Карта дня “Десятка кубків”

Цей день проголошений днем ​​кохання. Якщо ваші відносини з партнером вже склалися або ви одружені, сама доля вручає вам ключі від дверей.

Водолій

Карта дня “Лицар кубків”

День обіцяє бути стабільним у всьому. Старайтеся весь день випромінювати позитив і уникати прояву негативних емоцій. У цьому випадку позитивна енергія повернеться до вас в втраченій кількості.

Читайте також: Гороскоп на 10 лютого: що чекає на Рака, Діву та інші знаки Зодіаку

Риби

Карта дня “Трійка пентаклів”

 День сили, активності та діяльності.Займатися можна чим завгодно. Краще тим, що принесе вам істинне задоволення.

Стати автором!
Якщо Ви хочете вести свій блог на сайті Час-Дій, напишіть нам: [email protected]

Автор:
Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
Читати більше новинarrow_forward