“Зрадники і ловеласи”: названо 5 знаків Зодіаку, які розіб’ють вам серце

event 15:30 Понеділок 02 Травня 2022 БЛОГ

Астрологи виділили 5 знаків Зодіаку, з якими складно будувати відносини через їх поведінки. Вони схильні до зрад, і можуть фліртувати з кимось на стороні навіть коли у них є партнер, пише Уніан.

Перевірені та актуальні новини з фронту БАЙРАКТАР NEWS.

Стрілець

Стрільці – люди, які найчастіше розбивають серця, роблячи це дуже майстерно. Для таких людей на першому місці кар’єра і досягнення особистих цілей. Стосунки, звичайно, надихають Стрільців, проте при будь-якій можливості вони готові й проміняти їх. А ще Стрільці досить швидко розлучаються з людьми, особливо, якщо в їхньому житті багато конфліктів. Їм простіше почати все з чистого аркуша, ніж опрацьовувати свої помилки та робити висновки. 

Водолій

Представники даного знака дуже влюбливі. Вони не обов’язково будуть зраджувати у фізичному плані, проте захоплюватися іншими людьми – запросто.

Як правило, Водолії після розставання зі своїми другими половинками легко їх відпускають і більше не наполягають на спілкуванні.

Читайте також: Астролог назвала дату, коли Україна “очиститься” від окупантів

Риби

Риби заради любові готові на все. Вони знають, як красиво залицятися, і що потрібно зробити, щоб спокусити. Але ось в плані серйозних відносин вони вкрай непостійні та вітряні. Риби – ті люди, які можуть перебувати в одних стосунках і вже мріяти про інші. 

Близнюки

Ті ще зрадники. Сам знак говорить про те, що у них є два обличчя, і вони самі вибирають яке варто показувати в тій чи іншій ситуації. Близнюки – дуже товариські, готові підтримати будь-яку розмову, однак це тільки в тому випадку, якщо вони бачать свій інтерес. Як тільки цікавість до партнера гасне, вони відвертаються. 

Овен

Керує цим знаком Зодіаку Марс, а це планета сексуальності, агресії і дії. Саме тому Овни у відносинах схильні до імпульсивності – швидко закохуються і швидко перегорають. Крім того, Овни не дуже люблять терпіти і чекати. Тому якщо їх у стосунках щось не влаштовує, вони йдуть, навіть попри те, що ранять почуття іншої людини.

Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward