“З ними не варто дружити”: названо найнебезпечніші та злі знаки Зодіаку

event 11:00 Неділя 09 Квітня 2023 БЛОГ

Астрологи розповіли про двох представників зодіакального світу, з якими найскладніше побудувати дружбу або інші близькі стосунки. Вони можуть бути озлобленими, брехливими і навіть небезпечними, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Стрілець

Стрільці – ті, з ким дуже важко підтримувати постійний контакт. Часто вони виступають в ролі енергетичних вампірів: скаржаться на свої проблеми, говорять про погане, розпускають плітки, обговорюють інших. 

Після зустрічі з ними нерідко можна відчувати втому, головний біль, емоційне виснаження. Представники цього знака Зодіаку – це ще й дуже мстиві люди, які ні за що не забудуть і не пробачать, якщо їх десь образили.

Попри те, що у них все ж є близькі друзі, Стрільці вкрай рідко відкривають душу і розповідають про свої реальні плани.

Читайте також: Гороскоп на 10 квітня 2023 року: що обіцяють астрологи

Риби

Риби – це другий знак, з яким неможливо дружити. По-перше, більшість людей, народжених під цим знаком, – це дуже брехливі особи. Кожне їхнє слово потрібно ретельно перевіряти ще раз, щоб не опинитися обдуреним. 

По-друге, вони здатні швидко відмовлятися від людей, хто ще вчора був у колі найближчих. Часом вони навіть не стануть пояснювати, чому прийняли таке рішення. Але так само блискавично вони можуть і відновити контакт. У чому причина таких стрибків? Про це знають тільки Риби.

Останні новини
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
Читати більше новинarrow_forward