“Ви робите посміховисько з кількістю замів, сміється все місто”, – Володимир Хомко

event 11:09 Неділя 06 Лютого 2022 РІВНЕ

Володимир Хомко відреагував на вже шостого заступника мера Рівного, Євгенія Іванішина.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Перш ніж отримати нову посаду, Євгеній Іванішин відвідав засідання кількох депутатських комісій. Колеги реагували по-різному. Найбільшу підтримку, зрозуміло, отримав на «медичній» комісії, яку очолює його однопартієць Юрій Осіпчук — йому взагалі не задавали жодних запитань. А от на інших комісіях депутатки Олена Хотенко і Тамара Тимощук щиро дивувалися, навіщо Олександру Третяку стільки «замів» і чому обов’язки з цифровізації рівненської громади не можна покласти на іншого заступника — Ігоря Кречкевича.

Про це розповіло Рівне Вечірнє.

Так само думає і колишній міський голова Володимир Хомко, якому вистачало всього чотирьох.

Коментар: “З моєї точки зору, це — дурня, а ви робіть хоч двадцять заступників. Це нічого не дає абсолютно. Ці функції можна було покласти на Кречкевича без всяких проблем — це нічого би не змінило в роботі Кречкевича. Нічого не маю проти цього чоловіка, але ви робите посміховисько з кількістю замів, сміється все місто, – розповів Володимир Хомко.

Минулого четверга на сесії міськради кандидатуру Євгенія Іванішина підтримали 25 депутатів з 36 присутніх. З трибуни він дякував усім. Навіть тим, хто був проти.

Коментар: “Хочу подякувати за наданий кредит довіри — міському голові, депутатам, які проголосували за це рішення. Хочу подякувати і тим, хто не проголосував: ви мотивуєте мене працювати краще. В цілому, цифрова трансформація — це галузь міжплатформена, вона стосується фактично усіх моментів муніципального життя: від надання послуг до освіти і охорони здоров’я. Стосовно планів, візії й інших речей, думаю, буде доречно провести окремий депутатський день, де і обговоримо всі ці моменти, – подякував Іванішин

Мер, Олександр Третяк, наступним чином пояснив потребу в 6 заступнику:

Коментар: “Міністерство цифрової трансформації фактично займається змінами та розвитком електронного документообігу і всім, що стосується впровадження цифрових технологій в життя громади. Неодноразово мав зустрічі з міністерством, яке дуже настійливо просило — зараз по всіх містах України, по всіх ОДА вводиться заступник з питань цифрової трансформації. Зараз дуже багато змін, що стосуються цифровізації. По суті, до цих пір цим ніхто не займався. Є потреба в створенні відділів, управління, яке буде цим займатися. Той самий застосунок «ДІЯ» — його функціонал буде розширюватися. Буквально днями мав розмову із заступником міністра цифрової трансформації, де було озвучено ряд нововведень і перспективних рішень для життя громади. Такий заступник є у Львові, в багатьох інших містах. Ми не є перші і не є останні, – розповів Олександр Третяк.

Стати автором!
Якщо Ви хочете вести свій блог на сайті Час-Дій, напишіть нам: [email protected]

Автор:
Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward