У Рівному заступниця декана з РДГУ виявилася фанаткою “русского мира”

event 15:47 Понеділок 19 Грудня 2022 РІВНЕ

У РДГУ в заступниці декана з Ольги Сєвєрової в соцмережах виявили дописи на підтримку тоталітарних режимів. Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомила Народний депутат України ІХ скликання, Комітет з питань національної безпеки та оборони Соломія Бобровська.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІБАЙРАКТАР NEWS.

Жінка обіймає посаду заступниці декана з навчальної роботи Факультету історії, політології та міжнародних відносин. Навіть після того, як нею зацікавилися компетентні органи, вона і досі залишається на посаді.

У 90-х роках жінка переїхала з рідного російського міста Чіта до Рівного, де одразу почала викладати в університеті предмет про декабристський рух. 

У своїх соціальних мережах, вона активно поширювала комуністичну та нацистську символіки, а також займалася пропагандою комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів.

“Цією жінкою зацікавились компетентні органи, але хтось досі тримає в себе підозру. І вже 3 тиждень ця справа підвисла з усією доказовою базою. Щобільше, її досі не звільняють і не усувають з посади в РДГУ, що створює численні конфлікти всередині колективу”. 

Соломія Бобровська

Ось що про неї розповідають її колишні студенти в коментарях:

“Вчилася на історичному факультеті цього ВНЗ. Впродовж трьох курсів вона читала та вела курс “історія слов’янських народів” (не знаю, як зараз з цим). Так от на тому курсі активно впарюється про гілку “братських слов’янських народів”: росіян, білорусів і українців. Далі навчальний матеріал плавно переходив в суцільну історію росії, так-так, історію росії, але під назвою “Історія слов’янських народів”.

Ольга

“Вела предмет Історія слов’янських народів. По факту історія московської держави, по матеріалах ще совєтів. Про інші напрямки фактично і мови не було. В голову викладалися думки тільки про те яка велич була. Як все гарно було яка передова країна”.

Юрій

Читайте також: В Україні сильно підскочили ціни на популярний овоч. Чому?

Такі дописи та підписки ми виявили, коли проглянули одну із соцмереж жінки. Будемо доповнювати інформацію про цю ситуацію, щойно з’являтимуться нові деталі.

Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward