У багатодітного захисника Донецького аеропорту з Рівненщини згорів дім (фото)

event 11:28 Четвер 06 Травня 2021 ПОДІЇ

Пожежа трапилася ще 28 квітня зранку в селі Лінчин колишнього Березнівського району. Будинок Свиридюків повністю згорів, його потрібно будувати заново. У пожежі ніхто не травмувався, зараз ветеран разом із дружиною та дітьми тимчасово живуть у свого брата.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Віктор Свиридюк розповів, що причиною займання стало пічне опалення. Того дня він був у лікарні, а дружина була вдома з дітьми:

Коментар:Я вийшов з кабінету процедур, передзвонив до дружини, запитав, що там вдома? Мені дружина відповіла, що грається в кімнаті з дітьми, що все добре. Я й пішов далі на процедури. Тут телефон розривається, думаю, що там вже хочуть? І тут читаю, що в мене хата горить. Вскочив у першу машину, яка потрапила на очі, та поїхав додому.

Чоловік додає, що гасити вогонь спочатку допомагали сусіди, потім приїхали дві пожежні машини, поліція та “швидка”. Віктор з дружиною виховують семеро дітей.

Коментар:Сусіди вибили вікно, а дружина просто подавала всіх дітей через вікно. Всі живі та здорові. Будинок швидко згорів через те, що там була дерев’яна вагонка, яка була покрита лаком, тому вона швидко згоріла”, — пояснює Віктор Свиридюк.

Віктор розповів, що родина тимчасово проживає у будинку брата, який зараз проходить службу в зоні ООС. Але через пів року в нього закінчується контракт служби, й він повертається додому.

Ветеран каже, що є багато охочих допомогти роботою, технікою, транспортом:

Коментар:Люди просять, щоб я їм дзвонив, писав і казав, на який день потрібно приходити, допомагати. Жінки казали, що готуватимуть хлопцям їсти. Я по селах їздитиму, проситиму пиломатеріали на дах. Також потрібні й фінанси, бо треба купувати блоки та бетон, щоб заливати фундамент”, — розповідає багатодітний батько.

Джерело: сайт Рівне Вечірнє

Читайте також: Вісім вулиць Рівного сьогодні залишаться без світла

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward