Топ-5 найнадійніших німецьких авто усіх часів

event 10:30 Неділя 05 Березня 2023 Суспільство

Німецькі автомобілі є одними з найбажаніших у світі. Багато з них зійшли з виробничих ліній понад 40 років тому. До них належать такі легендарні моделі, як BMW 3-ї серії та Mercedes-Benz S-Class. Багато німецьких автомобілів за своє життя проїхали величезну кількість кілометрів, пише uamotors.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Чому? Вони були побудовані так, щоб прослужити довго і передаватися від одного покоління до наступного. Тому не дивно, що багато людей вибирають автомобілі німецького виробництва, оскільки вони завжди вважаються довгостроковою інвестицією в надійність і цінність. У наступній п’ятірці найкращих будуть представлені деякі з найкращих німецьких автомобілів, коли-небудь вироблених, виходячи з їхньої надійності.

5. Mercedes-Benz Diesel W201

Вони побудували Mercedes-Benz W201 між 1983 і 1993 роками, і багато хто вважає його останнім розкішним Mercedes-Benz. Попри свій вік, він, як і раніше, вважається одним із найнадійніших автомобілів Mercedes, і навіть надійнішим, ніж його новітні моделі.

Дизельний W201 мав бути досить міцним, щоб виживати на нерівних дорогах і в суворому кліматі, а й досить розкішним для заможних клієнтів, які шукають щось більше, ніж просто базовий седан. Це мало бути і те, і інше, і це чудово вдалося.

4. Porsche Cayman

Porsche Cayman надійний, тому що вони зробили його з високоякісних матеріалів і розробили як трековий автомобіль, який має бути жорстким.

Інтер’єр виконаний якісно, а двигун не підведе, не кажучи вже про те, що він має чудові відгуки більшості власників за надійність і простоту в обслуговуванні.

3. Mercedes-Benz Diesel W124

Mercedes-Benz diesel W124 – один із найнадійніших автомобілів, коли-небудь випущених, не тільки в категорії німецького виробництва, а й серед усіх коли-небудь випущених автомобілів.

Це автомобіль, який витримав випробування часом. Повідомлялося, що його двигун проїхав понад 480000 кілометрів, не вимагаючи особливої уваги, окрім регулярної заміни масла. Вони запустили його в 1984 році, і він досі експлуатується, хоча йому вже понад 30 років. Важко знайти власника, який не любив би цей автомобіль, і на те є вагомі причини – вони зробили його довговічним.

2. Volkswagen Bus

З моменту випуску автобуса Volkswagen у 1950 році він був одним із найнадійніших автомобілів на дорогах. Конструкція його двигуна проста, що робить його дуже ефективним і надійним.

VW спроектував його з використанням простих деталей, які легко замінювалися в разі поломки, а витрати на обслуговування цих автомобілів надзвичайно низькі. Оскільки ці деталі було так легко замінити, водії могли лагодити їх самостійно замість того, щоб кожні кілька місяців відвозити свої автобуси назад у гаражі для ремонту.

Читайте також: 3 ознаки того, що авто потрібне термінове обслуговування силового агрегату

1. Volkswagen Beetle

Beetle, який по суті є всього лише зменшеною версією автобуса, існує з 1945 року. Причина, по якій вони настільки надійні, полягає в тому, що в їхній конструкції використовується безліч деталей, які легко замінити і полагодити. У них також є прості двигуни, з якими легко працювати, і з якими легко працювати.

З роками Beetle став одним із найпопулярніших автомобілів, які коли-небудь випускали Volkswagen, і сьогодні на ньому їздять багато ентузіастів, яким подобається його простий дизайн і стильний зовнішній вигляд.

Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward