Студент з Рівненщини відкриває власний бізнес за державний грант

event 17:56 Четвер 12 Січня 2023 ПОДІЇ
man

Студент-четвертокурсник з Гощанщини Дмитро Вахер виграв грант від держави за програмою «єРобота» і зможе відкрити власний бізнес. Суть його проєкту полягала в тому, щоб створити аутсорсингову компанію, яка надаватиме бухгалтерські послуги. 

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

В цю ідею повірили та підтримали. Тепер Дмитро розпочне власну справу і візьме на роботу 2 людей. Розповідає, що компанія ще на стадії створення, а потенційні клієнти вже цікавляться послугами.

Що відомо про юного підприємця?

Дмитру Вахеру – 19 років. Юнак проживає в Красносіллі на Гощанщині у багатодітній сім’ї. Дмитро навчається в університеті у Вінниці за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування». Попри навчання хлопець вже встиг попрацювати – мав практику за спеціальністю, займався тренерством та є куратором чотирьох регіонів щодо організації кол-центрів. 

На участь у грантовому конкурсі Дмитра надихнув його батько Олександр. Варто підкреслити, що чоловік є ветераном АТО. Після складних травм, тривалого лікування і реабілітації він повертається до активного життя. 

Як зазначає Дмитро:

Власне, це батько першим взяв участь у грантовій програмі «єРобота». Його бізнес-план полягав у тому, щоб відкрити в громаді управлінську компанію і надавати послуги місцевим мешканцям багатоквартирних будинків. Це було дуже на часі, бо в Гощі такої структури до цього не існувало. Батько виграв грант».

Бачачи успіх батька юнак теж вирішив спробувати свої сили. Як майбутній фінансист він зрозумів, що чимало підприємств потребують якісного бухгалтерського супроводу. Проте, частині з них підприємств вигідніше, щоб такий спеціаліст працював не в штаті, а на аутсорсі.

Читайте також – На Рівненщині дідусь втретє задонатив велику суму на ЗСУ

Як зазначає Дмитро, він навіть не міг повірити, що виграє грант.

«Навіть не думав, що цей проєкт «вистрелить». І, мабуть, через це виграний грант ще більше тішить. По суті, буду посередником між надавачами і отримувачами послуг. А майбутня компанія займатиметься бухгалтерським та фінансовим обліком, супроводом тендерних процедур», – ділиться планами Дмитро.

Для початку хлопець створить два робочі місця – для бухгалтера та фахівця з тендерних закупівель. А з часом штат зможе розширюватись.

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward