Російські добровольці заявили, що погодили з Україною рейд біля Брянська

event 17:30 Субота 04 Березня 2023 ПОЛІТИКА

Українська сторона нібито знала, що “Російський добровольчий корпус” проведе операцію в Брянській області. Це питання було узгоджене.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву голови формування Дениса Капустіна, відомого під псевдонімом Денис Нікітін, в коментарі для Financial Times.

Зокрема, Нікітін повідомив виданню, що українська влада нібито “схвалила” цю операцію.

“Так, звичайно, цю акцію погодили, інакше це було б неможливо… Там заміновані мости, камери, дрони з тепловізорами, приховані пункти спостереження. Якби я ні з ким [в українській армії] це не погоджував… Думаю, нас би просто знищили”, – заявив він, але не уточнив конкретно, з ким та на якому рівні це було погоджено.

За словами Нікітіна, в рейді брали участь близько 45 людей і серед них були члени партизанської мережі, яка нібито діє на території Росії.

“Вони відчули, наскільки вони беззахисні…Ми бігали і працювали в прикордонній зоні, яка повинна бути під найсуворішою охороною”, – зауважив командир РДК.

Нікітін також розповів про перестрілку, яка дійсно сталася в одному з двох сіл. Але зазначив, що йому нічого не відомо про жертви серед мирного населення.

Читайте також: Озброєні зеки втекли під ростовом з батальйону “Сомалі”

“Головне було нагадати росіянам, що їм не потрібно жити в кайданах, миритися і брати участь у чужій війні, виконуючи чужу волю…Ви можете і повинні братися за зброю. Ми підтримаємо всіх, хто хоче усунути цих кремлівських узурпаторів від влади”, – сказав командир РДК.

За словами Нікітіна, його люди довели, що “можуть прорватися через прикордонні райони Росії, що ретельно охороняються”. І також розкрили поганий стан укріплень країни-терориста в Брянській області.

Останні новини
05.05.2024, Неділя
04.05.2024, Субота
03.05.2024, П’ятниця
02.05.2024, Четвер
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
Читати більше новинarrow_forward