Одіозний нардеп від ОПЗЖ опублікував у соцмережу карту України з “ЛДНР” та без Криму (фото)

event 14:37 Вівторок 02 Березня 2021 ПОДІЇ

Одіозний нардеп від ОПЗЖ і соратник Віктора Медведчука, Вадим Рабінович оскандалився публікацією в соцмережі карти України без окупованого Криму. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Там також зображені окуповані території Донбасу з назвами “ДНР” та “ЛНР”.

Вранці в понеділок на сторінці Рабіновича в Facebook з’явилася пропагандистська картинка, яка нібито зображує мовну ситуацію в країні. “На какой мове говорит незалежная”, – написано на карті російською. 

На самому малюнку стверджується, що українською мовою нібито спілкуються виключно жителі західної частини України. Решта громадян, за даними авторів зображення, нібито говорять суржиком або російською мовою. Примітно, що окупована частина Донбасу на карті зображена як “ДНР” і “ЛНР”, а Крим взагалі відсутній.

У коментарях Рабіновичу нагадали про кримінальну відповідальність. 

Коментар: “Публікуючи карту України без Криму, ви вчиняєте кримінальний злочин, і, сподіваюся, понесете за нього покарання”, – написав екс-нардеп Сергій Лещенко.

Також на пропагандистську публікацію Рабіновича звернув увагу журналіст і представник України в мінській ТКГ Денис Казанський. 

Коментар: “Мабуть, після санкцій Рабінович вирішив, що ховатися вже немає ніякого сенсу, і став постити російські фейки з картою України без Криму”, – написав він у своєму Facebook.

Раніше Рабінович після зараження коронавірусом висловив жаль, що не вакцинувався від нього російською вакциною”Супутник”.

Джерело: сайт Уніан

Читайте також: Зеленський анонсував “суд у смартфоні”

Останні новини
03.05.2024, П’ятниця
02.05.2024, Четвер
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward