Названо 4 найбільш невірних партнера по знаку Зодіаку

event 10:23 П’ятниця 08 Липня 2022 БЛОГ

Психологи і астрологи стверджують – схильність зраджувати є далеко не у всіх чоловіків і жінок. Деякі знаки Зодіаку – вірні і шукають любов на все життя, а інші – гуляють, зраджують, обманюють, пише уніан

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Овен

На четвертому місці в рейтингу найбільш невірних партнерів – Овни. І чоловіки, і жінки, народжені під цим знаком Зодіаку, однаково схильні до того, щоб брехати своїм партнерам і за їх спиною фліртувати з іншими. Саме тому Овни швидко виходять заміж, швидко розлучаються, а діти і сімейний затишок їх практично не цікавлять. 

Водолій

“Бронза” дістається знакам, народженим взимку. Вони можуть бути нескінченно закохані в одну людину, але як тільки вони зустрічаються поглядом з кимось симпатичним – їхні почуття не зупинити. 

Часом Водолії навіть не визнають своєї неправоти, коли їх супутники або супутниці звинувачують їх у зраді. Ті готові що завгодно зробити, що ніколи не відчувають докорів сумління за таке. 

Риби

Друге місце у Риб. Безумовно, не всі уродженці цього водного знака невірні своєму подружжю, але вони також схильні до того, щоб крутити романи на стороні. Вони можуть приховувати своє “подвійне життя” роками. 

Телець

“Золото” в рейтингу головних зрадників за знаком Зодіаку отримують Тельці. Часто вони навіть не роблять спроб приховувати від близьких людей свої зв’язки на стороні. У своїх амурних справах вони легковажні і швидко переключаються з одного об’єкта на інший. 

Будьте обережні, довіряйте, але перевіряйте. Ці люди здатні на різні вчинки, якими можуть робити боляче своїм другим половинкам. 

Останні новини
03.05.2024, П’ятниця
02.05.2024, Четвер
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward