Мінрегіон пропонує запровадити автоматичне коригування тарифів на теплову енергію та комунальні послуги

event 16:10 Вівторок 01 Грудня 2020 ПОДІЇ

В умовах проходження опалювального сезону, найбільш актуальними питаннями, які потребують урегулювання, є щомісячне зростання вартості природного газу, для підприємств теплопостачання та тарифної політики у сфері теплопостачання.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Про це зазначила заступник Міністра розвитку громад та територій України Наталія Хоцянівська, під час онлайн-наради щодо проблемних питань діяльності суб’єктів господарювання у сфері теплопостачання в  умовах запровадження ринку природного газу.

Коментар:Для вирішення цих питань Мінрегіон пропонує розглянути варіант запровадження автоматичного коригування тарифів на теплову енергію та комунальні послуги у зв’язку зі зміною вартості складових, що змінюються з причин не залежних від підприємств теплопостачання. Зокрема, у зв’язку із функціонуванням ринку природного газу та електроенергії“, — зазначила Наталія Хоцянівська.

У разі якщо рішення щодо автоматичного коригування не буде прийнято Верховною Радою України, міністерство пропонує закріпити на законодавчому рівні можливість здійснення щомісячного перерахування вартості теплової енергії та комунальних послуг з урахуванням зміни вартості енергоносіїв.

Джерело: пресслужба Міністерства розвитку громад та територій України

Читайте також: За скільки продаватимуть новорічні ялинки в Україні

Теги:
Останні новини
04.05.2024, Субота
03.05.2024, П’ятниця
02.05.2024, Четвер
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
Читати більше новинarrow_forward