Куди телефонувати мешканцям Рівненщини, якщо непосипана дорога: перелік номерів

event 15:50 Понеділок 30 Листопадаа 2020 РІВНЕ

На Рівненщині працюють гарячі лінії з утримання автомобільних доріг в зимовий період. Їх створили при організаціях, що відповідають за порядок на державних та місцевих дорогах в осінньо-зимовий період.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Нагадаємо, цього року послуги з утримання доріг Рівненщини надаватимуть п’ять підприємств. Вони мають достатньо техніки, посипочних матеріалів та обладнання.

Так, ТОВ “Меридіан” обслуговуватиме комунальні дороги в Здолбунівському, Рівненському, Гощанському, Острозькому районах. 

ТОВ “СКП” відповідатиме за ділянки в Дубенському, Радивилівському, Млинівському, Демидівському районах. 

ТОВ “Янкор” – Березнівському, Корецькому, Костопільському та Сарненському районах.

ТОВ “Прогрес Девелопмент” – Володимирецькому, Дубровицькому, Зарічненському, Рокитнівському.

Дороги державного значення утримуватиме ТОВ “СпецКомплектПостач”.

Мешканці області, які стали свідками аварійних ситуацій на автошляхах або побачили неналежне утримання доріг, можуть зателефонувати до відповідного колцентру:

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль неодноразово зустрічався із представниками вищевказаних організацій та наголошував на їхній відповідальності за належне утримання доріг.

Коментар: Вони мають забезпечити якісне функціонування автошляхів зимою в цілодобовому режимі. На цих підприємствах лежить відповідальність – зберегти людські життя. Працюємо, аби мешканці області відчували себе безпечно!” – підкреслив Віталій Коваль.

Загалом на минулих вихідних державні дороги розчищали майже 90 одиниць техніки, а місцеві – 31. Наслідки негоди ліквідовували близько 150 осіб.

Джерело: сайт РОДА

Читайте також: Коли у школах Рівного розпочнуться зимові канікули

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward