Instagram запускає нову функцію в особистому листуванні

event 12:22 Четвер 22 Квітня 2021 ПОДІЇ

В Instagram анонсували нову можливість, яка дозволить налаштувати фільтр в особистих повідомленнях. Таким чином образливі висловлювання, слова і емодзі більше не будуть вас турбувати.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Відомо, що користувачі зможуть у тому числі додавати власні слова, які будуть враховуватися при фільтрації. Функція стане доступною в декількох країнах в найближчі тижні. А далі пошириться на всіх інших користувачів.

Що запропонує функція

У компанії пояснили, що при включенні новий алгоритм автоматично фільтрує запити в особисті повідомлення користувача і перевіряє текст на наявність образливих слів, фраз і негативних або непристойних емодзі.

Коментар:Цей інструмент орієнтований на запити в особисті повідомлення, тому що саме тут люди зазвичай отримують образливі повідомлення“, — зазначили представники Instagram.

Вся фільтрація повідомлень буде виконуватися на пристрої користувача – функція не буде відправляти вміст повідомлень на сервери Instagram для аналізу.

Ще цікавішим є те, що цим оновленням компанія також ускладнить можливість комусь, кого ви вже додали до чорного списку, зв’язуватися з вами знову за допомогою нового облікового запису. Завдяки цій функції, коли ви вирішите заблокувати когось в Instagram, у вас буде можливість як обмежити його обліковий запис, так і назавжди заблокувати нові облікові записи, які ця людина може створити у майбутньому.

Нова функція стане доступна в найближчі тижні в одному з наступних оновлень для iOS і Android. Включити та вимкнути фільтр можна в спеціальному розділі налаштувань конфіденційності, який називається “Приховані слова”.

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: Серіал “Як я зустрів вашу маму” матиме продовження: деталі

Теги: Instagram
Останні новини
05.05.2024, Неділя
04.05.2024, Субота
03.05.2024, П’ятниця
02.05.2024, Четвер
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
Читати більше новинarrow_forward