Гороскоп на 2 грудня 2022 року: що обіцяють астрологи

event 12:50 Четвер 01 Грудня 2022 Суспільство

Гороскоп на 2 грудня 2022 року розповість, кому зі знаків загрожувати в цей день небезпека, а в кого сьогодні день всі справи виходитимуть бездоганно. 

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

ОВНИ

2 грудня Овнам потрібно буде зайнятися чимось чи неприємним, чи незвичним. Зірки радять вам налаштуватися на боротьбу з самого ранку і не намагатись перекласти відповідальність на іншого. Потім самі ж собою пишатиметеся.

ТЕЛЬЦІ

2 грудня Тільцям знадобиться їхній аналітичний склад розуму. Швидше за все, він знадобиться не вам самим, а тим, хто поруч. Тому не соромтеся роздавати поради цієї п’ятниці.

БЛИЗНЮКИ

2 грудня Близнюкам доведеться від когось чи від чогось рятуватися. Головне, що вам потрібно буде подбати – це про моральну підтримку. Без неї впоратися із викликами цієї п’ятниці не вийде.

РАКИ

2 грудня Раки можуть розслабитися. Зірки кажуть: цієї п’ятниці у вас мало що виходитиме бездоганно. Тому краще направити свої сили на відпочинок та накопичення енергії.

ЛЕВИ

Левам цього дня не слід вступати у суперечки, кажуть зірки. І попереджають: 2 грудня ви можете опинитися між двома вогнями, а цього вам потрібно уникати.

ДІВИ

2 грудня Діви зможуть зробити неможливе. Зірки кажуть: щойно відчуєте, що стало нестерпно важко, отже, ви маєте на меті. Чи не відступайте.

ТЕРЕЗИ

Терези можуть у чомусь або комусь розчаруватися 2 грудня. Однак зірки закликають вас не ухвалювати поспішних рішень. Можливо, ви ще зможете обернути ситуацію на свою користь.

СКОРПІОНИ

Скорпіонам у жодному разі не можна зупинятися, кажуть зірки. Особливо це актуально буде для тих знаків цього зодіаку, які зараз готуються зробити якесь відкриття.

СТРІЛЬЦІ

Якщо 2 грудня Стрільцям доведеться виправдовуватися, не варто робити це надто самовіддано, кажуть зірки. Цієї п’ятниці достатньо буде одного вашого слова, щоб прояснити ситуацію.

КОЗЕРІГИ

Козерогам стануть у нагоді їхні ораторські здібності цієї п’ятниці.  Зірки радять вам розім’яти ротову порожнину з самого ранку та налаштуватися на виступ перед великою кількістю людей.

ВОДОЛІЇ

Водоліям треба поберегти своє здоров’я цього дня, кажуть зірки. І попереджають: якщо проігноруєте цю пораду і покладетеся на авось, згодом можете про це пошкодувати.

РИБИ

2 грудня на Риб хтось розраховуватиме. Причому ґрунтовно так, з далекосяжними планами. Зірки радять вам зібратися цього дня і не розслаблятися до самого вечора.

Автор:
Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward