Дев’ять стартапів отримають державне фінансування в Україні

event 13:06 Понеділок 13 Липня 2020 ПОДІЇ

Український фонд стартапів профінансує ще дев’ять стартапів. Про це йдеться у пресрелізі Фонду.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Стартапи на етапі pre-seed отримають грант у розмірі 25 тисяч доларів.

Jooli. Додаток для контент-маркетологів та піар-спеціалістів сфокусований на малих та середніх SaaS компаніях, який економить до 5 годин роботи на тиждень, та вдвічі збільшує ефективність комунікацій. 

JOOLI у реальному часі аналізує активність компанії та конкурентів в основних каналах комунікації такого типу бізнесу та стисло повідомляє про вихід новин ринку та конкурентів.

IZIVIZ. Дрон для безпечного, легкого та ефективного візуального інспектування.

Elomia. Додаток з віртуальним другом-психологом, що слухає, розуміє та надає психологічну допомогу людям з депресією та тривогою.

RunAn. Спортивний трекер, який дозволяє знизити травматичність та підвищити ефективність бігу за рахунок контролю техніки бігу.

Bicovery. Моніторинг психічного та фізичного стану біполярної людини в реальному часі та вчасні повідомлення про наближення епізодів за допомогою Machine Learning технологій.

Gymcerebrum. Платформа штучного інтелекту з унікальним комп’ютерним зором, яка буде функціонувати на території фітнес-клубу як віртуальний тренер.

Стартапи на етапі seed  отримають грант у розмірі 50 тисяч доларів.

Neverdark. Камін зі справжнім полум’ям для будь-якої квартири.

Ревізіон. Сервіс зворотнього зв’язку та NPS. Платформа дозволяє повертати існуючих та залучати нових Клієнтів. Формувати позитивну репутацію бренду завдяки ефективної системи зворотного зв’язку в кожній точці контакту з Клієнтом.

Upswot. Підвищення ефективності продажів спрямованих на МСБ з безперервним моніторингом та інсайтами з 117 альтернативних джерел даних.

Основними критеріями оцінки pre-seed проектів є: команда, ринок, технологія, ідея, стратегія. Основними критеріями оцінки seed проектів є: команда, ринок, технологія, продукт, стратегія. 

Нагадаємо, Український фонд стартапів – це державний фонд, започаткований за ініціативою Кабінету Міністрів. 

Місія фонду – сприяти створенню та розвитку технологічних стартапів на ранніх стадіях (pre-seed та seed), з метою підвищення їх глобальної конкурентоспроможності. 

Процес відбору стартапів для надання грантів відбувається на конкурсній основі: компанії оцінюються та обираються радою незалежних інвестиційних експертів. 

Фонд постійно приймає та оцінює заявки від українських стартапів. 

Джерело: Економічна правда

Читайте також: Які професії в Україні найбільш високооплачувані – інфографіка

Теги:
Останні новини
03.05.2024, П’ятниця
02.05.2024, Четвер
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward