Астрологи назвали знаки Зодіаку, яких чекають неприємності у березні

event 22:25 Четвер 23 Лютого 2023 БЛОГ

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які в березні зіткнуться з низкою неприємностей, які негативно позначаться не тільки на їхніх справах, але і на внутрішньому стані, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Рак

Вже перший місяць весни стане для вас фатальним, а все тому, що ви можете втратити самовладання. Таке відчуття, що в вас вселиться звір, який буде рвати і метати, прибирати всіх конкурентів зі шляху, влаштовувати вакханалію. Через це ви можете серйозно поскандалити з близькими людьми і розірвати з ними відносини на довгий час. Крім того, через агресивну поведінку ви ризикуєте потрапити в бійку і отримати фізичні каліцтва.

Стрілець

Весь місяць ви будете потрапляти в неприємності, з яких вам не вдасться вийти переможцем. Астрологи побоюються, що доля випробує вас на міцність, підкидаючи все нові і нові проблеми. Вам складно буде справлятися з усім, тому ідеальний варінт – виїхати за місто, побути в тиші і на самоті. Тільки так ви зможете убезпечити себе від конфліктів і розборок.

Читайте також: Ніжні млинці з грибами в сирно-сметанному соусі: найсмачніший рецепт

Водолій

А ось Водоліям дуже не пощастить в романтичних стосунках. Є ризик, що ви розлучитеся зі своєю другою половинкою, що заподіє вам багато болю і страждань. Також не передбачається нове знайомство, яке могло б втішити вас. Тому доведеться справлятися з усіма переживаннями самостійно. В цілому березень буде складним для вас в емоційному плані.

Останні новини
02.05.2024, Четвер
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward