Астрологи назвали найбільш жадібних чоловіків за знаком Зодіаку

event 11:22 Понеділок 06 Лютого 2023 БЛОГ

Астрологи назвали три знаки Зодіаку серед чоловіків, від яких не варто чекати подарунків, адже вони пошкодують витратити на вас навіть копійку, пише уніан

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

До слова, саме ці чоловіки найчастіше розлучаються з дівчатами напередодні свят, щоб нічого не дарувати.

Терези

Експерти кажуть, що чоловіки-Терези – це пополамщики. Навіть вступаючи у стосунки, вони не відчувають своєї відповідальності перед жінкою. Вони не будуть приносити додому їжу, купувати побутові речі, водити вас по ресторанах і робити сюрпризи. Ці чоловіки гарні в плані прояву турботи і уваги, бо більше нічого не можуть вам запропонувати.

Читайте також: Як почистити чайник від накипу: дієві поради

Рак

В цілому ці чоловіки не те, щоб жадібні, просто дотримуються правила: обіцяного три роки чекають. Вони з радістю вам щось пообіцяють, але виконувати це не поспішають. Раки можуть знайти тисячу причин, чому не можуть зробити те чи інше відразу. Але, як кажуть, раз на рік і палиця стріляє. Ось приблизно в такі інтервали вони можуть порадувати вас чимось хорошим.

Риби

Цей знак Зодіаку краще витратить всі гроші на якусь нісенітницю, ніж порадує свою кохану хорошим подарунком. Вони дуже жадібні не тільки в плані грошей, але і в прояві почуттів. Не варто чекати, що з ними ви будете як в казці. Жінці доведеться занадто багато працювати над стосунками. І, як відзначають астрологи, ці чоловіки вважають за краще сидіти у жінок на шиї.

Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward