Солодощі, що сприяють покращенню здоров’я та самопочуття

event 13:05 Четвер 14 Січня 2021 БЛОГ

Медики стверджують, що вживання деяких солодощів є корисним та сприяє покращенню здоров’я, якщо вживати їх в помірній кількості.

Детальніше про це розповідає Час-Дій

Наприклад у чорному шоколаді є всі необхідні організму людини жири та антиоксиданти. До того ж цей шоколад містить меншу кількість калорій ніж інші види цього десерту. Натуральний шоколад, що складається з тертих какао-бобів, покращує кровообіг, нормалізує тиск, покращує настрій, сприяє підвищенню мозкової активності та полегшує перебіг ПМС у жінок. 

Також корисним є бджолиний мед. Цей ароматний нектар, зібраний трудівницями-бджолами, є справжнім джерелом вітамінів і мінеральних солей, фруктових кислот і ефірних олій. Мед зміцнює імунітет і налагоджує травлення, заспокоює нервову систему, лікує хвороби інтимної сфери.

Чорнослив і курага, родзинки та сушені яблука – сухофрукти є одними з найбільш рекомендованих лікарями солодощів, а все тому, що корисних властивостей сухофруктів просто не злічити. Сушені фрукти зміцнюють судини й підтримують серцевий м’яз, запобігають тромбоутворенню й очищають кишківник. 

Зефір – це яблучне або будь-яке інше фруктове пюре, збите з цукром та яєчним білком в солодку повітряну масу. Таке поєднання продуктів дозволяє наповнити організм залізом і фосфором, білками й харчовими волокнами. Ці речовини покращують травлення, зміцнюють судини, відновлюють волосся і нігті, а також очищають організм від шлаків і солей важких металів.

Замінивши цими ласощами звичні цукерки, тістечка, солодкі булочки й тістечка, ви вбережете себе від багатьох проблем з організмом.

Джерело: сайт Укр медіа

Читайте також: В Україні різко впав індекс щастя

Останні новини
28.03.2024, Четвер
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward