Жінка задушила своїх дітей, оскільки не бачила їхнього майбутнього

event 10:43 Четвер 23 Грудня 2021 Суспільство

Росіянка придушила та винесла на мороз своїх дітей. Жінку затримали, оскільки вона у всьому зізналася.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

В селі Прокудіно, що у Росії, перехожа знайшла двох дітей у сніговому заметі, які були без одягу. Одна дитина вже загинула.

Від переохолодження помер 8-річний хлопчик, а за його 5-річну сестру борються медики.

Їхня мама заявила, що спочатку вона просто вигнала дітей на вулицю, оскільки “не бачила їхнього майбутнього”. Потім розповіла, що діти обморозилися вдома, оскільки в них зламався котел. А коли її затримали то розповіла, що перш ніж викинути їх на холод, душила їх шарфиком.

Коментар: “Вивело з себе те, що малі вередували – плакали та кричали. Про це вона сама заявила поліцейським. Коли 8-річний хлопчик і 5-річна дівчинка перестали подавати ознаки життя, Зайцева винесла їх на вулицю і залишила в яру. Після цього зателефонувала у швидку та поїхала до матері в місто Енгельс, – йдеться у повідомленні.

Спочатку вона зв`язала 8-річного сина та почала його душити. Потім розв`язала та перейшла до доньки. Після чого просто викинула їх на холод.

Читайте також: Смертельний тренд в TikTok: 10-річна дівчинка померла від задухи

За фактом смерті дітей завели кримінальну справу за статтями “вбивство малолітнього вчинене з особливою жорстокістю” та “замах на вбивство двох малолітніх”.

Джерело

Автор:
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward