З перших днів пішов у військкомат: у Рівному прощаються з Героєм

event 09:41 Вівторок 29 Листопадаа 2022 РІВНЕ

У Рівному прощаються із загиблим героєм Сергієм Богатько. 

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ БАЙРАКТАР NEWS

Як повідомляє Рівненська міська рада, Сергій народився у Рівному, вчився у місцевій 8 школі, потім здобув фах вчителя історії в РДГУ. 

Дружина Героя Катерина розповідає про Сергія, як про добру та світлу людину: 

“Надзвичайно добра, щира, позитивна людина, яких не так багато у нашому світі. Саме таким був Сергій. Він любив історію та риболовлю, активний відпочинок на природі, захоплювався історичною реконструкцією,” – розповідає про Героя його дружина Катерина.

В армії Сергій не служив, однак як тільки почалося повномасштабне вторгнення – пішов у військкомат і став на облік. Він вважав своїм обов’язком захищати рідну землю, родину, дружину та єдину донечку.

Надзвичайно чесний, благородний, людина слова, котра завжди робить по совісті і на совість – таким пам’ятають Сергія Богатька рідні та друзі.

Наприкінці вересня він отримав повістку і поїхав захищати рідну землю. Служив гранатометником.

“Сергій не розповідав багато про військові справи. Не хотів, щоб ми переживали. Натомість говорив про їхній побут, про людей, з якими служить. А коли їх перекинули на Донецький напрямок, сказав, що поряд залишилися тільки справжні чоловіки, з якими не страшно, які завжди прикриють спину…” – каже Катерина.

31-річний солдат Сергій Богатько загинув 22листопала під час виконання бойового завдання в Донецькій області.

Люблячий син, чоловік та брат, добрий і лагідний тато чотирирічної доньки віддав за нас і за Україну найдорожче – власне життя. Щирі співчуття мамі Галині Андріївні, тату Анатолію Ананійовичу, дружині Катерині, братові…

Прощання із Героєм відбудеться у вівторок, 29 листопада, о 10.30 на майдані Незалежності. Поховають його на кладовищі “Нове”. 

Автор:
Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward