У Польщі взято під варту таксиста, який зґвалтував українку

event 17:00 Неділя 19 Лютого 2023 Суспільство

У столиці Польщі – Варшаві – прокуратура розпочала провадження щодо водія таксі, якого підозрюють у зґвалтуванні українки. Зловмисник утримував пасажирку проти її волі, а потім насильно примусив до статевого акту.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Про це інформує видання Букви з посиланням на TVN Warszawa.

Вдалося встановити, що злочинець напав на українку у ніч з 12 на 13 лютого. За попередньою інформацією відомо, що українка поверталася з вечірки, на якій вона була зі своєю подругою. Потерпіла замовила таксі з одного із готелів Середмістя. Через певний час вона звернулася до поліції з заявою про зґвалтування.

За словами Александри Скшиняж, речниці Окружної прокуратури у Варшаві, водієві пасажирського транспорту висунули звинувачення. Вона також повідомила, що підозрюваного взято під варту на три місяці.

“Окружна прокуратура у Варшаві веде провадження щодо громадянина Туркменістану, який підозрюється у насильстві. Здійснюючи послугу з перевезення пасажирів, він позбавив волі потерпілу, а потім змусив її до статевого акту”, — сказала речниця.

Читайте також: У США росіянка намагалась вбити українку зі схожою зовнішністю, задля крадіжки паспорта

За встановленими даними, зловмисник використовував додаток Bolt. Представники застосунку прокоментували ситуацію, наголосивши, що вони “не терплять насильства, тому добровільно співпрацюють з поліцією, повідомляючи всю відому інформацію задля затримання злочинця”.

Останні новини
13.05.2024, Понеділок
12.05.2024, Неділя
11.05.2024, Субота
10.05.2024, П’ятниця
09.05.2024, Четвер
08.05.2024, Середа
07.05.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward