У Києві затримали перехожого з трьома кілограмами “солі”

event 11:19 Вівторок 21 Лютого 2023 ПОДІЇ
sil

​​Оперативники Києва затримали перехожого з трьома кілограмами особливо небезпечних наркотиків Альфа-PVP, так знаної “солі”.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Відомо, що під час відпрацювання території Деснянського району столиці на вулиці Миколи Закревського оперативники зупинили для перевірки чоловіка. У ході поверхневого огляду в поліетиленовому пакеті вони виявили речовину, схожу на психотропну, а відтак на місце викликали слідчо-оперативну групу територіального управління поліції.

Як розповів начальник кримінальної поліції Деснянського управління поліції Денис Телятник, у результаті злагодженої роботи оперативних працівників було встановлено, що місцевий мешканець, 1978 року народження, причетний до наркобізнесу та реалізовував “товар” у Деснянському районі столиці:

“Слідчі затримали чоловіка та вилучили в нього поліетиленовий пакунок, в якому знаходилася кристалоподібна речовина білого кольору. Згідно з висновком експерта – це особливо небезпечні психотропи загальною вагою 3 кілограми, з них маса солі Альфа-PVP – 2 кілограми 350 грамів. Загальна вартість вилученого за цінами “чорного ринку” становить близько шести мільйонів гривень”.

Порушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затриманим виявився раніше судимий чоловік, 1978 року народження, який 10 разів притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів і наразі перебуває на іспитовому терміні.

Читайте також – 15 років за ґратами проведе ворожий агент, який коригував обстріл Харкова

“За даним фактом слідчі Деснянського управління поліції розпочали кримінальне провадження за частиною третьою статті 307 Кримінального кодексу України – збут психотропних речовин в особливо великих розмірах. Під процесуальним керівництвом Деснянської окружної прокуратури міста Києва фігуранту повідомлено про підозру та судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Санкція статті передбачає до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна”, – додав Денис Телятник.

На даний час поліцейські встановлюють канал постачання наркотиків та інших причетних до даного злочину осіб.

Останні новини
04.05.2024, Субота
03.05.2024, П’ятниця
02.05.2024, Четвер
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward