“Це просто дурість!”: лікар Комаровський вщент розкритикував носіння масок

event 10:01 Понеділок 03 Серпня 2020

Український відомий лікар Євген Комаровський розповів, чому носіння масок не має великого сенсу та обґрунтував свою думку. Відповідний пост лікар опублікував у своєму інстаграм акаунті.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Коментар: Я не маю права з’ясовувати з ВООЗ відносини. Для цього потрібно бути, як мінімум, президентом США. Тому змушений погоджуватися з думкою Всесвітньої організації охорони здоров’я“, – прокоментував Комаровський.

Захисні маски, за словами експерта, потрібні лише хворим, для того щоб вони не заражали оточення своїми виділення під час кашлю та чхання. А здорових людей маски своєю чергою ні від кого і ні від чого не захищають.

Лікар вважає, що подібний спосіб уникнути захворювання досить наївний, але, в не вентильованих невеликих приміщеннях, – маска може допомогти. Однак маска повинна бути надійна або одноразова.

Коментар: Зараз маска перетворилася в пропуск в супермаркет. У кожного в кишені валяється маска. Тому в тому вигляді, в якому у нас маски якнайширше використовуються, – це абсолютна профанація, яка не має ніякого відношення до логіки і здорового глузду“, – обурюється лікар.

При цьому, експерт вважає, що міняти маски кожен день – нерозумно і нелогічно, оскільки не у всіх знайдеться стільки грошей. 

Коментар: І уявити собі, що якась бабуся на свою пенсію купить собі одноразові маски і буде їх кожен день міняти – це смішно“, – підсумував Комаровський.

https://www.instagram.com/p/CDYMjSFpliI/?utm_source=ig_embed

Джерело: сайт УНІАН

Читайте також: Симптоми COVID-19 стали слабшими, ніж були раніше – лікарка-інфекціоністка

Останні новини
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward