“Це не моє, мені підкинули”: Путін вперше прокоментував фільм Навально про палац

event 16:52 Понеділок 25 Січня 2021 ПОЛІТИКА

Президент Росії Володимир Путін назвав монтажем і компіляцією фільм Олексія Навального, в якому опозиціонер стверджує, що Путіну належить величезний палац під Геленджиком.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Путін заявив, що жоден з об’єктів, які фігурують у розслідуванні Олексія Навального, не належить і не належав йому або його сім’ї.

Коментар: “Нічого з того, що там вказали як мою власність, ні мені, ні моїм близьким родичам не належить і ніколи не належало”, – сказав очільник Росії, спілкуючись з аудиторією в режимі відеоконференції.

Путін стверджує, що фото з басейну, в якому нібито він плавав, насправді є змонтованим. Всього фільму російський очільник не дивився, бо немає на це часу, бачив лише вибіркові моменти. 

Також він стверджує, що чутки про палац ходили у народі вже давно. Однак зараз начебто настав слушний час, аби все узагальнити, і цим матеріалом “промити мізки” росіянам.

Російський президент “не впізнавав” людей, яких Навальний згадує у фільмі. Він заявив, що: “Я когось знаю, хтось є моїм приятелем, колишнім колегою. Якісь далекі родичі, якісь знайомі. Є люди, яких я взагалі не знаю”.

Бізнес Путіна теж не цікавить взагалі. Він стверджує, що ніколи ним не займався.

Нагадаємо, що команда Навального оприлюднила фільм невдовзі після арешту політика, який повернувся в країну після лікування у Німеччині.

Відповідно до фільму, Путін володіє розкішним палацом на понад 17 тис. квадратних метрів з вертолітним майданчиком, виноградниками та навіть власним театром і підземним хокейним майданчиком.

Джерело: сайт BBC

Читайте також: Ми з Вами! За Вас! За Україну: 43-річчя Володимира Зеленського

Теги:
Останні новини
06.05.2024, Понеділок
05.05.2024, Неділя
04.05.2024, Субота
03.05.2024, П’ятниця
02.05.2024, Четвер
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward