ТОП-6 алкогольних напоїв, які спричиняють найменше похмілля

event 23:22 Вівторок 09 Березня 2021 БЛОГ

У мережі назвали п’ять алкогольних напоїв, які менше за інші спричиняють похмілля – вони не так негативно впливають на зовнішній вигляд, стан шкіри та самопочуття.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Джин-тонік

Цей напій, як зазначають журналісти, є найбільш безпечним серед алкогольних. У його складі немає цукру або інших речовин, які можуть негативно відобразитися на здоров’ї та викликати похмілля.

Текіла

Її виготовляють на основі добре очищеного спирту, який містить невелику кількість шкідливих сумішей та цукру. На обличчі негативні наслідки його вживання не відображатимуться. До того ж якщо вживати текілу без цукру, то слідів похмілля на ранок майже не буде.

Бренді

Порція цього напою містить рекомендовану добову дозу вітаміну C і корисні для серця антиоксиданти. До його складу входять елементи, які пригнічують активність гена NF-кБ, який бере участь в запальних процесах, тим самим захищаючи від різних хвороб.

Віскі

Віскі є джерелом еллагової кислоти, яка нормалізує цукор крові, допомагає в боротьбі з хворобами шкіри і кишківника. Пам’ятайте: які б корисні елементи не містив у собі напій – захоплюватися їм не потрібно.

Горілка

Невелика порція горілки краще за інші напої може зняти стрес після напруженого робочого дня, зазначають журналісти. Крім того, є більша ймовірність того, що після горілки, ви не матимете похмілля.

Лонг-айленд

До його складу входять декілька різновидів алкоголю: горілка, ром, текіла, джин, тріпл-сек. Проте варто бути дуже обережними. Інколи у закладах у нього додають ще й солодкий сироп. Після такого напою вам точно не вдасться прокинутися на ранок свіжим, тож перед вживанням запитайте офіціанта, з яких інгредієнтів створюється напій.

Джерело: сайт 5 канал

Читайте також: Україна стала четвертою країною в Європі за кількістю нових випадків COVID-19

Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward