Соліст Kalush Orchestra подав петицію щодо фальсифікації голосів на Нацвідборі

event 12:33 Понеділок 14 Лютого 2022 Суспільство

Kalush Orchestra подав петицію до президента щодо фальсифікації голосів на користь Alina Pash.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Соліст гурту Kalush Orchestra Олег Псюк, який звинуватив Суспільного мовника у фальсифікації балів від журі та глядачів на користь переможниці Alina Pash, не планує здаватися.

Так, фронтмен колективу подав петицію до президента. Про це він повідомив у своїх Instagram-stories.

Коментар: “Виявляється, світ не без добрих людей. І зараз нам прилітає дуже-дуже багато інформації від різних джерел. Є прямо цікава інфа. Всю інформацію ми подаємо куди слід. І ми подаємо петицію до президента, – поділився він.

Невдовзі Олег зазначив, що петицію вже подали на сайт президента і протягом двох робочих днів вона вже буде опублікована.

Читайте також: “Травесті-чиновник”: у Криму голова адміністрації виконав еротичний танець живота перед депутатами (ВІДЕО)

Крім того, виконавець розповів про розбіжності в діях та заяві Суспільного. Зокрема, він зазначив, що спершу заявлялося, що  результат голосування першим дізнається ведучий шоу. Але, у результаті, редактор диктував бали Тімуру Мірошниченку в навушник.

Коментар: “Я ось щиро всією душею не розумію цей момент, коли ведучий читає з листка оцінки. То чому коментатор у навушник диктує йому інші оцінки? І звідки він їх знає, якщо всі оцінки на цьому листку у ведучого і заявляли, що їх більше ніхто не знає? Тобто щось не сходиться, – зазначив артист.

Джерело

Стати автором!
Якщо Ви хочете вести свій блог на сайті Час-Дій, напишіть нам:
 [email protected]

Автор:
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward