Росія не нападатиме на Херсон через Крим – Міноборони

event 16:46 П’ятниця 17 Липня 2020 ПОДІЇ

Міністр оборони Андрій Таран розповів, що наразі не зафіксовано жодної підготовки до активних бойових дій поблизу адмінмежі Херсонщини та анексованого Криму.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Коментар: На теперішній час ознак безпосередньої підготовки до активних бойових дій російських окупаційних військ поблизу адмінмежі Херсонської області з тимчасово окупованої території АР Крим не виявлено. На півострові не фіксуються дії зі створення ударних угруповань“, – повідомляє Таран.

Деталі: Також, міністр оборони повідомив, що незважаючи на це Збройні сили України здійснюють заходи для надання відсічі можливим діям окупантів РФ.

Міністр заявив, що українські військові готові до агресії російської сторони з боку окупованого Криму та окремих районів Луганщини та Донеччини.

Нагадаємо, що:

  • Вже цієї осені бойовики готуються готуються до наймасштабніших військових навчань “Кавказ 2020”. До Криму з’їдуться тисячі військових РФ.

  • Колишній командувач силами США в Європі генерала Бен Ходжес вважає, що окупанти можуть спробувати захопити греблю в Херсонській області, яка не пропускає воду у Крим.

  • Командувач об’єднаних сил на Донбасі Сергій Наєв повідомив, що ЗСУ працюють над підвищенням бойових можливостей на кримському напрямку.

Джерело: сайт Українська правда

Читайте також: На Рівненщині досі зберігається позитивна динаміка одужань від COVID-19

Останні новини
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward