Речі, які варто зробити на молодий Місяць: народні прикмети

event 14:14 П’ятниця 03 Листопадаа 2023 Прикмети

Під час молодого Місяця все начебто розквітає й оживає, у світі спалахує світло, починається новий етап у житті людей. Це дуже приємний, чистий, світлий і магічний час, пише Ukr.Media.

Як використовувати період молодого Місяця для свого щастя й успіху? Що можна робити при молодому Місяці?

Загадувати бажання

За молодого Місяця можна загадувати свої бажання, робити план на весь місяць, ставити перед собою мету, робити Карту Бажань, списки справ, ритуали на виконання бажань. Час молодого Місяця найкраще підходить для того, щоб залучати бажане у своє життя. У цей період ми дуже сильно впливаємо на своє майбутнє.

Починати що-небудь

За молодого Місяця дуже сприятливо починати різні за складністю справи: від здорового способу життя до великого проєкту або бізнесу. Саме при молодому Місяці можна починати нові справи. У цей час легше кинути шкідливі звички, почати займатися спортом, вести здоровий спосіб життя. Також можна починати будь-які справи і проєкти, підготовку до них, а також впроваджувати все нове у своє життя.

Залучати багатство

В Молодик можна привернути у своє життя багатство і достаток. У ці дні Місяць починає зростати, а разом із ним зростатимуть і ваші доходи. Вважається, що якщо показати молодому Місяцю відкритий гаманець, у ньому додасться грошей. При молодому Місяці можна будувати плани, що стосуються грошей. Дуже важливо робити добрі справи і займатися благодійністю.

Стригтися

Стрижка при молодому Місяці допоможе оновити свій образ, волосся ростиме швидше, а у вас з’явиться більше натхнення і сил. Найкращі дні для стрижки волосся — 5 і 8 місячні дні.

Читайте також: Ні в якому разі не позичайте гроші в ці дні: накличете бідність

Навчатися, розвиватися, займатися творчістю

Навчання, читання, підвищення кваліфікації при молодому Місяці допоможе мислити творчо й оригінально, бути більш натхненними й мотивованими. У цей період дуже корисно займатися творчими справами, улюбленою справою, своїм хобі. Це допоможе розвинути в собі креативний підхід, створити нові оригінальні ідеї, знайти мотивацію і натхнення на розвиток.

Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
Читати більше новинarrow_forward