Повня 28 березня: у чому її особливість та як вона вплине на знаки Зодіаку

event 21:39 Четвер 25 Березня 2021 БЛОГ

В останніх числах березня над Землею зійде повний Місяць. Це буде перша повня весни 2021 року. Проходитиме вона під егідою знаку Зодіаку Терези.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Повня, або повний Місяць – фаза нічного світила, коли Земля розташовується між ним і Сонцем, і з неї видно лише освітлений бік природного супутника. Сам Місяць у цей період має вигляд правильного яскраво освітленого диска.

Момент повні є піком зростання Місяця. Може здатися, що нічне світило значно зросло у розмірах. Однак річ у тім, що Місяць у цей час розташований у протилежному від Сонця напрямку, тому на нього потрапляє найбільше сонячного світла.

У повню вплив Місяця на все живе досягає максимального рівня. Досить сильно він, зокрема, впливає на людей.

Повня у березні 2021: коли, дата

Повний місяць настане 28.03.2021 о 21:48. Це 15-й місячний день у місячному календарі. Місяць перебуватиме у знаку Зодіаку Терези. Відсоток освітленості Місяця становитиме 100%. Місяць зійде о 18:56, а зайде о 07:01.

Особливості повні у березні

Емоційний, розумовий і фізичний стан людини у повню 28 березня розкривається повністю. Це час для активних дій і перемог. Успіх та удача будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті.

Повня у березні – це також день спокус. Важливо бути уважним та обережним у всьому, перебувати в гармонії й зберігати внутрішній спокій. Потрібно не давати себе провокувати та не поступатися спокусам.

Події цього дня залежать від того, яким шляхом ви підете. Дуже велика ймовірність ускладнення взаємин із близьким оточенням. Аби уникнути непотрібного з’ясування стосунків і помилок у справах, необхідно бути обережними в судженнях.

Що можна робити в повню 28 березня

Перший повний місяць навесні 2021 року припадає на неділю й стане прекрасним днем для повноцінного відпочинку та відновлення сил, щоб підготуватися до виконання важливих справ наступного тижня.

Цей день сприятливий для створення чогось нового, особливо для творчих справ. Також можна прибрати в будинку, вирішувати побутові питання, виконати кілька невеликих справ.

Вважається, що в повний Місяць у людей поповнюється запас сил, тому варто скерувати свою енергію в позитивне русло. Наприклад, корисно буде зайнятися спортом.

Цього дня можна також загадати бажання, попросити Всесвіт здійснити мрію.

Що не можна робити у повню 28 березня

У повню небезпечно впадати в крайнощі, бажано знати міру в усьому. Прийняття відповідальних рішень краще перенести на інший, більш сприятливий час. Те ж саме стосується й важливих справ.

Не рекомендовано також робити дорогі покупки і витрачати великі суми грошей, адже це може спричинити фінансові проблеми. У цей повний Місяць краще не позичати гроші, не брати кредитів і позик, щоб уникнути неприємностей надалі.

Під час повні не варто сваритися і з’ясовувати стосунки, проявляти агресію. Астрологи попереджають, що будь-які конфлікти в недільний день можуть стати початком тривалих сварок і навіть призвести до розриву.

Повня у березні: що чекає на знаки Зодіаку 28 березня

Овен: гороскоп на 28 березня 2021 року

Будьте уважні, адже підступи недоброзичливців або невдалий збіг обставин можуть зруйнувати намічені плани або знецінити результати тривалих зусиль. До того ж можливі фінансові втрати або невдалі покупки.

Телець: гороскоп на 28 березня 2021 року

Вам треба уважніше ставитися до свого здоров’я, особливо до якості харчування. Чоловікам-Тельцям слід утриматися від прийняття кардинальних рішень. Жінкам-Тельцям варто поберегти нерви.

Близнюки: гороскоп на 28 березня 2021 року

Необережні висловлювання або зайва категоричність цього дня можуть стати на заваді досягненню задуманої мети. Зірки рекомендують звернути увагу на своє здоров’я. З харчів краще віддати перевагу молоку та сиру.

Рак: гороскоп на 28 березня 2021 року

Усі рішення і справи варто відкласти на деякий час. Можливо наростання внутрішньої напруги, невдоволення собою, оточуючими або роботою. Дуже ймовірні травми, виникнення або загострення захворювань.

Лев: гороскоп на 28 березня 2021 року

На шляху до досягнення наміченої мети не слід використовувати заборонені прийоми – це призведе до конфліктів з оточуючими людьми. Вірогідні фінансові втрати або невдалі покупки чи якась неприємна новина.

Діва: гороскоп на 28 березня 2021 року

Це дуже несприятливий день. Є велика ймовірність фінансових втрат, нападок з боку певних людей та емоційних зривів. Обман або наклеп таємних недоброзичливців ускладнить рух до намічених цілей.

Терези: гороскоп на 28 березня 2021 року

Не найкращий день. У жінок-Терезів можливі наростання внутрішньої напруги або розбіжності з партнерами. У чоловіків-Терезів – ймовірність травм або нещасних випадків. Їм доведеться приймати кардинальні рішення в особистому житті.

Скорпіон: гороскоп на 28 березня 2021 року

Зірки цього недільного дня прихильні до представників знаку Зодіаку Скорпіон: будь-які справи будуть вдаватися їм з першого разу. Емоційне життя поступово буде приходити в норму.

Стрілець: гороскоп на 28 березня 2021 року

Будьте обережні з висловлюваннями, адже вони можуть стати на заваді досягненню задуманої мети. Зірки рекомендують уважніше поставитися до свого здоров’я, особливо це стосується якості харчування.

Козеріг: гороскоп на 28 березня 2021 року

День обіцяє бути важким. Цієї неділі удача може відвернутися від вас у будь-який момент. Намагайтеся бути обережними й уникати конфліктів з кимось із близьких. У цей день не плануйте зустрічей із друзями.

Водолій: гороскоп на 28 березня 2021 року

Зірки застерігають від будь-яких експериментів, дійте перевіреними способами. Братися варто лише за ті справи, в яких ви є фахівцем. Є ризик потрапити в незручне становище або стати причиною чергового конфлікту.

Риби: гороскоп на 28 березня 2021 року

Зміни настрою можуть стати причиною того, що ви не зможете контактувати з людьми, від яких залежите. Краще не робити незворотних вчинків та не приймати остаточних рішень. Вечір неділі проведіть на самоті.

Джерело: сайт Уніан

Читайте також: Знаки Зодіаку, які не можуть один без одного

Теги:
Останні новини
29.03.2024, П’ятниця
28.03.2024, Четвер
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward