Перезавантаження улюбленої історії: стартували зйомки серіалу “Жіночий лікар. Нове життя”

event 08:20 П’ятниця 14 Липня 2023 Шоу-бізнес

FILM.UA Group та “1+1 Україна” розпочали зйомки серіалу “Жіночий лікар. Нове життя”. Новий проект стане повним перезавантаженням вже відомої історії, яка відображатиме наше сьогодення, пише уніан

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Події розгортатимуться через деякий час після початку повномасштабного російського вторгнення у столичному Науково-дослідному центрі акушерства та репродуктології, куди скеровують вагітних із патологіями та ускладненнями з усієї України. Сюди приходить працювати головний герой – талановитий акушер-гінеколог Михайло Гончар, який був змушений переїхати до Києва із Сєверодонецька.

Лікарню, де він очолював пологове відділення, було зруйновано внаслідок російського обстрілу, як і дім Михайла. Після поранення він починає нове життя у столиці разом із донькою, яку виховує самотужки. Влаштовуючись на нову роботу, він мимоволі переходить дорогу амбітному заступнику завідувача та опиняється втягнутим в інтриги.  

Читайте також: “Перестала себе впізнавати”: Олена Кравець відверто розповіла, як її змінила війна

Серіал зібрав цілу плеяду відомих українських акторів. В головних ролях знімаються:

  • відомий за фільмами “Щедрик” та “Захар Беркут” актор Андрій Ісаєнко,
  • українська акторка, засновниця благодійної ініціативи Act Lots, зірка серіалу “Папік -2” Анастасія Цимбалару,
  • український актор Іван Жилюк,
  • зірка “Різниці у віці” Олексій Нагрудний,
  • Ніна Набока, яку глядачі бачили в серіалі “Великі Вуйки”.

Також до акторського складу доєднались Олександра Люта, Олександра Епштейн, Олексій Зорін, Олена Михайличенко, Анатолій Тихомиров, Валентина Вовченко, Ярослав Шахторін, Кирило Прокопчук, Людмила Курмель та інші. Відомо, що зйомки проходять у спеціально побудованому павільйоні на FILM.UA, де створено справжню велику лікарню із сучасним медичним обладнанням.

Продюсерами серіалу від каналу “1+1 Україна” виступають Максим Кривицький, Олеся Пазенко, Інна Кондратюк. Шоуранеркою виступила Юлія Міщенко. Команда режисерів та постановників складається з Андрія Колесника, Павла Мащенка, Сергія Сотниченка. Оператор постановник – Олександр Детиненко, художник постановник – Наталія Барташ, художник гриму – Катерина Мелешко, художник костюмів – Тетяна Бессарабова, авторська група – Сергій та Наталія Шевченко, Ольга Артюх.

Останні новини
03.05.2024, П’ятниця
02.05.2024, Четвер
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward