Названо топ-5 найгірших дружин за знаком Зодіаку

event 11:55 Середа 04 Травня 2022 БЛОГ
Гороскоп

Астрологи виділили топ-5 знаків Зодіаку, представниці яких будуть не дуже хорошими дружинами. З ним навряд чи вдасться побудувати тривалі серйозні відносини, а під вінець їх, як правило, не кличуть, пише Уніан

Перевірені та актуальні новини з фронту БАЙРАКТАР NEWS.

Стрілець

Стрільці – дуже егоїстичні жінки. Вони не дають своєму супутнику той домашній затишок, якого він так прагне. Якщо чоловік хоче побудувати успішний шлюб з жінкою-Стрільцем, він повинен розуміти, що йому доведеться постійно поступатися цій сильній леді. 

Риби

Жінки-Риби в шлюбі проявляють не дуже хороші якості партнерки, тому такі союзи часто розпадаються. Риби дуже примхливі, вибагливі і хитрі. Чоловіки з побоюванням ставляться до таких. Однак якщо з Рибами і вийде побудувати довгий і міцний шлюб, то вони будуть проявляти свою вірність і відданість сімейним цінностям. 

Терези

Ще один найгірший, на думку астрологів, знак Зодіаку для дружини – це Терези. Терези часто дуже скандальні, брехливі і хитрі. Вони далекі від сімейних цінностей, якщо йдеться про те, щоб довести свою правоту. Ваги часто бувають не дуже охайні і вже точно не будуть влаштовувати домашній затишок. 

Водолій

Водолії надзвичайно цікаві особистості, проте роль дружин для них абсолютно не цікава. Вони б хотіли більше свободи, тому вибирають стосунки без зобов’язань. А в ролі дружини жінка-Водолій завжди буде незадоволена умовами і вимогами. 

Скорпіон

Скорпіони – досить творчі і багатогранні люди. Зазвичай вони настільки зайняті проєктами і творчістю, що у них залишається мало часу на романтику. Тому якщо ви одружилися на представниці цього знака Зодіаку, про романтику можна забути.

Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward