У Латвії шукають хлопчика, що пожертував всі заощадження українцям

event 10:47 Середа 04 Травня 2022 ПОДІЇ

Латвійська влада розшукує дитину, яка пожертвувала власну скарбничку під час збору гуманітарної допомоги українцям, який три дні тривав в Ризі.

Перевірені та актуальні новини з фронту БАЙРАКТАР NEWS.

Деталі: Волонтери кажуть, на вигляд хлопчику років 5-6, і ця прозора скляна банка з євроцентами — всі заощадження за його життя. 

Віце-мер Риги на прохання Віталія Кличка почав шукати дитину, яка передала Україні всі свої заощадження. Едвардс Смілтенс сподівається знайти дитину за допомогою свого Фейсбуку.

Коментар: Прохання відгукнутися маленького хлопчика, який пожертвував свою скарбничку Україні! 22 квітня в супермаркеті Alfa дитина принесла зворушливий подарунок. На жаль, ми не встигли запитати його ім’я. Прошу його та його батьків відгукнутися, щоб я міг передати особисту подяку від мера Києва Віталія Кличка“, – сказав Смілтенс, залишивши для контактів свою електронну пошту та телефон.

Скарбничка приїхала окремо від решти гуманітарки – її особисто привіз віце-мер Риги та передав київському міському голові. Він приїжджав, щоб передати до столиці України 11 автобусів. 

Як написала у Фейсбуці екс-нардеп Ольга Червакова, хлопчик пожертвував скарбничку під час збору гуманітарної допомоги українцям, який тривав у Ризі три дні. Волонтери розповіли, що на вигляд хлопчику п’ять-шість років, прозора скляна банка з євроцентами – це все його заощадження. Передаючи її, дитина нібито сказала: “Я хочу, щоби в Україні більше не гинули люди”.

Останні новини
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward