Названо найбільш шкідливі страви для сніданку

event 08:17 Понеділок 19 Квітня 2021 Здоров'я

День необхідно починати з правильного сніданку. Однак багато хто з традиційних ранкових страв є не такими корисними, якими їх вважають багато.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Вафлі, млинці та французькі тости

Ці класичні ранкові десерти є вкрай марними, кажуть фахівці. По-перше, в них міститься велика кількість простих вуглеводів – через них відчути ситість точно не вдасться. А ось поживних речовин в цих стравах зовсім немає, пише EatThisNotThat!.

Ароматизований йогурт

Йогурт може бути хорошим вибором, але тільки якщо мова йде не про штучно ароматизованих видах цього продукту. Такі йогурти переповнені великою кількістю цукру, непотрібними калоріями і навіть шкідливими інгредієнтами.

Смузі та коктейлі з магазину

Такі продукти для сніданку “на бігу” – один великий мінус в порівнянні зі смузі, які можна приготувати вдома. Більшість продуктів, куплених в магазині, містять велику кількість калорій, цукру і позбавлені багатьох корисних макроелементів (таких як білок або корисні жири).

Вівсянка швидкого приготування

Як і йогурт, вівсянка може бути відмінним варіантом сніданку. Але з чим людині дійсно необхідно бути обережним, так це з пакетиками для швидкого приготування. За словами експертів, така вівсянка відрізняється меншою кількістю клітковини і більшим – цукру.

Джерело: сайт UkrHealth

Читайте також: Стало відомо, чи продовжиться зростання цін на продукти

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward