На росії можуть скасувати музичний фестиваль через нестачу українських зірок

event 15:29 Вівторок 17 Травня 2022 Суспільство
песня года

На росії під загрозою зриву опинився музичний фестиваль “Пісня року”. Виною тому дефіцит українських зірок, які найчастіше і отримували цю нагороду. Про це пише unian.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Про це пише музичний критик Павло Рудченко.

За його словами, раніше у фестивалі брали участь такі зірки як Софія Ротару, Валерій Меладзе, Віра Брежнєва, Лоліта та інші. А після того, як вони висловили свою антивоєнну позицію або публічно не підтримали диктаторський режим Володимира Путіна, вони стали “небажаними” в росії.

ПРЯМА МОВА

“Валерій Меладзе, Настя і Потап, Віра Брежнєва, Софія Ротару, Іван Дорн. Це артисти, яких ми добре знаємо, але які показали свою позицію на противагу офіційній, проти нашої країни, нашої влади, наших людей”, – сказав Рудченко.

Читайте також: “Патріоти” росії: в Іркутській області брат зарізав сестру, бо та відмовилася йти в “Безсмертному полку”

Також він висловив думку з приводу того, що останні роки “Пісня року” трималася саме на українських артистах. А зараз там буквально нікому виступати, оскільки їх “заборонили” у РФ.

ПРЯМА МОВА

“Я навіть не розумію, чи буде цей фестиваль цього року. Зазвичай запис “Пісні року” відбувається в грудні. Якщо, дай Боже, закінчиться до цього часу війна, то, напевно, фестиваль буде, якщо ні, то проведення фестивалю під питанням”, – додав критик.

Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward