На Рівненщині провели Олімпійський урок з нагоди Європейського тижня спорту

event 17:53 Середа 23 Вересня 2020 РІВНЕ

Олімпійським уроком розпочали свій день вихованці комунального закладу “Костопільський ліцей-інтернат спортивного профілю ІІ-ІІІ ступенів” Рівненської обласної ради. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Цей захід щорічно проходить в усій країні за ініціативи Національного олімпійського комітету України, а сьогодні він присвячений початку Європейського тижня спорту.

В краї організацію такого заходу здійснює Відділення НОК України в Рівненській області за підтримки обласного комунального закладу “Спорт для всіх”. 

Привітали учнів з Олімпійським уроком голова Відділення НОК України в Рівненській області, директор “Спорту для всіх” Микола Петренчук, директор закладу Сергій Захожий, педагоги та тренерський склад ліцею-інтернату.

Почесна місія молодого посла “Олімпійського уроку #BеАctive -2020” була надана кандидату в майстри спорту з легкої атлетики Валерії Гуріній. Вона є призеркою Чемпіонату України, членкинею юнацької збірної команди України, а також ученицею ліцею.

Олімпійський урок розпочався з руханки на оновленому майданчику зі штучним покриттям під гаслом BеАctive, яку провела Валерія. 

Продовження заходу відбулось на чотирьох локаціях, відповідно до видів спорту, які розвивають у навчальному закладі – футбол, боротьба греко-римська, легка атлетика та волейбол. 

На кожному з майданчиків проходили майстеркласи та презентації цих видів спорту, ознайомлення з їх особливостями та досягненнями спортсменів.

Серед учасників Олімпійського уроку була проведена вікторина на олімпійську тематику, де кожен міг за правильну відповідь отримати на згадку сувенір.

Завершився захід спільним фото учасників, організаторів та почесних гостей.

Читайте також: На Рівненщині відкриють секцію з лакросу для дітей та юнаків

Останні новини
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward