На Київщині чоловік підпалив колишню дружину за відмову відновити стосунки

event 10:01 Четвер 25 Квітня 2024 ПОДІЇ

За апеляційною скаргою прокуратури суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою зловмиснику, який намагався вбити колишню дружину. На Київщині раніше судимий чоловік підпалив автівку разом із жінкою через відмову відновити стосунки.

Про це повідомили в пресслужбі Київської обласної прокуратури. Підозрюваному загрожує тривалий термін ув’язнення.

Коментар: За даними слідства, у квітні 2023 року підозрюваний зателефонував своїй колишній дружині та попросив відвезти його до свого місця проживання в одне із сіл Фастівського району. Чоловік заздалегідь підготував дві поліетиленові тари з нафтопродуктом та вигадав історію, нібито йому потрібно терміново зустрітися з другом“, – розповіли в пресслужбі.

По дорозі підозрюваний погрожував жінці вбивством, якщо вона не погодиться відновити з ним сімейні стосунки. Отримавши відмову, облив легкозаймистою речовиною і підпалив запальничкою потерпілу та салон її автомобіля. Жінку госпіталізували з опіками до медичного закладу.

Читайте також: У Німеччині відповіли чи будуть позбавляти статусу біженців українських чоловіків

За апеляційною скаргою окружної прокуратури Київський апеляційний суд скасував рішення суду першої інстанції, яким до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Зараз чоловіка взято під варту в залі суду.

Коментар: Зазначимо, що раніше фігурант вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, в тому числі за умисне вбивство. У лютому 2023 року він звільнився з місць позбавлення волі“, – додали в прокуратурі.

Останні новини
03.05.2024, П’ятниця
02.05.2024, Четвер
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward