Холостяк 11 сезон: Юлія “Зайка” розповіла, чим займаються дівчата, коли не йдуть на побачення

event 15:06 Вівторок 13 Квітня 2021 Шоу-бізнес

11 сезон реаліті-шоу “Холостяк” продовжує вражати глядачів. Учасниці на особистих сторінках в соціальних мережах діляться подробицями залаштунків проєкту. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Зокрема, Юля “Зайка” розповіла, що у вільний від зйомок час вони займаються б’юті-процедурами, а також обговорюють те, що відбувається на шоу.

Дівчина активно ділиться з підписниками цікавими подробицями. В одній з публікацій вона розповіла, що робить, коли не отримує запрошення на побачення.

Оскільки графік на проєкті ненормований, дівчата лягають спати та прокидаються в різний час. Коли одні учасниці на побаченні, то інші збираються на посиденьки, щоб обговорити те, що відбувається, припустити, чим вони займаються на зустрічі з Михайлом. Також дівчата обговорюють, хто повернеться, а хто може покинути шоу. Інколи виникають сварки.

Учасниці мають різні розваги. Зокрема, на 5 тижні була арт-терапія у Львові. Одним із занять є зйомка інтерв’ю. Це саме ті закадрові коментарі, які є у кожному випуску. Також може бути зйомка реклами.

Іноді дівчата мають декілька годин вільного часу. Тоді збираються в кімнаті, роблять маски, говорять, грають ігри. Загалом, різні дівочі справи.

Повернувшись на знімальний майданчик, вони чекають інших учасниць з побачення та подробиць зустрічі з Михайлом. Під час цих посиденьок на диванчику кожна дівчина обирає самостійно одяг, попередньо затвердивши його зі стилістами. Макіяж і зачіску красуні також роблять самостійно.

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: Учасниця шоу “Холостяк” Анна Гузєєва продемонструвала неймовірну розтяжку (фото)

Останні новини
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward