Як з легкістю позбутись вмятин на кузові авто: водіям на замітку

event 18:30 Субота 18 Березня 2023 Суспільство

Пошкодити кузов автомобіля можна не тільки в ДТП, але і в результаті падіння дерева, сильного граду, божевільного птаха, який вирішив клюнути дах або капот машини, або ж удару футбольного м’яча, яким загралися сусідські діти.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Видання Апостроф радить, як прибрати вм’ятини на транспортному засобі без дорогого заїзду на СТО.

Вантуз

Інструмент, яким користуються під час сантехнічних робіт, досить легко при невеликій вправності поверне автомобілю колишній вигляд, позбавивши “кратера”.

Необхідно встановити гумовий клапан на вм’ятину, а потім сильно смикнути вантуз назад. Напевно, доведеться повторити цей нехитрий рух кілька разів, однак рано чи пізно поверхня вирівняється.

Магніт

Неглибоке заглиблення можна спробувати забрати за допомогою потужного магніту. Слід пам’ятати, що між ним та кузовом авто має бути товста тканина, щоб не залишити випадково подряпин.

Діяти в цьому випадку слід акуратно: магніт потрібно поступово перетягувати до центральної частини западини.

Читайте також: Як підготувати авто до весни: поради експертів

Температура

Спочатку пошкоджену ділянку необхідно нагріти за допомогою фена, при цьому відстань до фарби має становити хоч би 15 сантиметрів. Після прогріву ділянку потрібно накрити фольгою та швидко прикласти туди шматок льоду. Коли буде чутно специфічний звук, який важко з чимось сплутати, це означатиме, що “операція” пройшла успішно.

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward