Як позбутися плям на пуховику без прання за 5 хвилин

event 19:13 Четвер 26 Січня 2023 БЛОГ

З приходом холодів усі починають діставати зі шкафів теплі куртки та пуховики. Чистенькою верхній одяг залишається ненадовго. 

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Все через те, що якусь кофтинку ви можете випрати у будь-який момент і висохне вона за один-декілька днів, залежно від того, як ви будете сушити речі.

А ось з пуховиком вже значно важче, адже висохнути він точно не зможе за один день. Якщо верхній одяг візуально чистий та від нього не відчувається неприємний запах, то зверніть увагу ще й на рукава. Це те місце, яке чи не найпершим вказує на те, що пуховик слід випрати.

Та що робити, якщо у вас немає можливості довго чекати, поки верхній одяг висохне після прання. Виявляється, рукави можна почистити окремо і уникнути повного прання. Якщо все зробити правильно, то ви навіть зможете уникнути плям та розводів на тканині.

Як почистити рукави без прання

Вам знадобиться вода, губка або щітка та мило. Спершу слід намочити забруднені ділянки водою. У таких випадках краще не використовувати порошок для прання, бо від нього можуть залишитись розводи. Краще віддати перевагу господарському милу.

Губку для миття посуду або навіть стару зубну щітку потрібно намилити господарським милом. Поверхня, якою ви будете чистити рукави, повинна бути жорсткою. Тепер можете починати видаляти плями.

Читайте також: Скільки ще західних танків потрібно Україні – дані ОП

Після цього слід ретельно змити мило водою. Щоб на тканинні не залишилося плям, її можна просушити махровим рушником. Лайфхаком стане ще й сушка феном. Так ви швидше зможете просушити, але краще дати йому висохнути самостійно.

Якщо ви хочете, щоб верхній одяг менше бруднився, то його можна обробити водовідштовхуючим засобом для текстилю.

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward